blackmary.blogg.se

2017-06-29
19:49:00

Städning, CHOKLAD... och "promenadsterapi"

Hellu på er igen då! :)

Då har jag städat och fikat hos mormor. Därefter så fick jag ett ryck och började damsuga och sådant här hemma också. Tänkte även ta mig en sväng och rensa ur garderoberna med, men det få bli morgon det ;)

Sedan därefter så ville jag bl.a. handla melon och choklad på ICA också, MEN... det var en dum tidpunkt! Klockan var runt 14.00 tiden då. Och även fast det inte var "pensionärsdag" (med det menar jag tiden mellan 11.00-13.00 tiden, då som alla pensionärer handlar där för att få sin 5%s rabatt)
Men i alla fall... det var OK när man kom in i butiken, men sedan så vart det värsta "labyrinten" där inne. Och fick ta en massa omvägar. En gång fick jag lyfta kundkorgen i ögonhöjd. En annan gång så kom jag emot en man i någon permobil. Och när jag försökte gå tillbaka så kom en mamma med sina två barn samt kundvagn. Och när jag då tänkte "jag trycker in mig så långt in mot hyllorna som möjligt för att ge dem plats"... NÄ... så kommer det ännu en kvinna som ska klämma sig precis mittemot den hyllan som jag bokstavligen tryckte in mig i! MORR
Men värst var inte att jag var inträngd, utan det värsta var ändå att den sista kvinnan där inte ens såg mig och bakade för några sekunder så jag hade en chans att gå därifrån! IDIOT!
Och ja, när jag "kom loss" då...
..så kom jag mot ännu en kvinna... och då suckade jag HÖGT inför henne... just för att jag var så uppstressad och irriterad! Men hon observerade i alla fall mig med att säga... "OJ"...
PUUUH... sedan när jag försöker komma till kassan, så börjar istället en man stirra på mig. Och då försöker jag även fly från honom, och börjar därefter NÄSTAN att gråta...
Så ja, det var sedan väääldans skönt att komma ut ifrån butiken till slut! Ska aldrig handla där efter 12.00 tiden igen! Kombinationen med för mycket folk, samt en väääldigt trång butik är inte alls bra! (gångarna i den butiken får t.ex. inte plats med 2 kundvagnar i bred t.ex.)
 
Men ja, sedan som man kom hem igen med mina inköpta varor. Så gick jag på direkten därefter på en... PROMENAD...
...fan vad skönt det var! Det blåste rätt rejält emellanåt, men det var inte alls jobbigt jämtemot det som vart i butiken ju!
Sååå... promenaden fick agera som terapi även idag med då ;)
 
 
Mmm... och imorgon så tänker jag satsa på garderobsrensning/städning (som jag nämnde i början utav inlägget), samt promenader med då...
...men inget jävla handlade! För då blir det väl säkerligen att jag dricker resten utav vinet som jag har kvar här! ;)

Jaja, men nu så ska jag inte låta så jädrans bitter här. Så nu ska jag trycka i mig lite underbart syndig chokald här istället ;)

Sååå... GOD NATT, eller go kväll kanske låter bättre? För klockan är ju inte alls så mycket just nu...
Hummm... jaja, men go kväll OCH god natt på er tills vidare i alla fall!
Mmm... ja...
jag tar och slutar detta inlägg med några halvglada bilder på mig med, för det höjer väl upp stämmningen det va? SKOJAR!!!
Men nu så blir're CHOKLAD!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: