carro.mary.blogg.se

2017-03-31
14:14:00

Pulled Oumph burgare igår och hundhjälp idag

Hellu...
 
Igår så vart att umgås med brorsan en sväng. Först så var handlade vi lite smått på ICA. Och därefter så spelade vi lite Skyrim. Pausade med mat. Och spelade därefter lite mera innan som hans skulle iväg för att träna, så drog jag hemåt...
 
En kul sak med handlandet samt maten, var det att jag köpte bland annat ett paket med Pulled Oumph! ;)
Jag tyckte det nämligen det var lite kul att inspirera med lite vegansk mat jag. Och vi hade sedan tidigare över SMS-kontakt, då han frågat mig om vad jag hade för förslag på VAD för något vi skulle äta ihop härnäst.
Och då svarade jag med... "Pulled Oumph burgare och/eller Halloumiburgare"...
...och jag vet sedan tidigare att han sagt att just Halloumi är ett alternativ till kött (då vi under en familjemiddag en gång pratade litegrann om vegan/vegetarianmat).
Och jag vet bland annat det att jag har läst om det att även andra "vanliga" (köttätare) gillar som oftast det också. Men ja, jag ville främst fokusera på den veganska Pulled Oumphen, framför den ostiga Halloumin jag... haha!
 
Men även om Pulled Oumph är asgott! Så är det verkligen inget, som jag själv skulle vilja köpa sisådär varje helg. För en sådan påse kostar runt 50 kronor! Och jag vet inte hur många gram det är i en sådan, men säkert under 500 gram i alla fall. Det brukar ju vara runt 300gram utav någon anledning i alla detta vegan/vegetarianalternativprodukterna... jaja...
Så ja, Pulled Oumph definitivt har sina plus och minus. Plus för jag gillar produkten i överlag, men ett stort minus till priset. Men att köpa sådan en gång var 3dje månad, eller något... så tycker jag att det är värt det! :)
Hundpromenad på g...
 
Jaja, och idag då. Jo, redan igår så ringde pappa om att de ska få extrahunden, som de ibland brukat passa på.
Och ja, vid sisådär 14.00 tiden idag så kommer ägren och ja... lämnar över hunden till mina föräldrar.
Och då gjorde jag och pappa upp det att jag ska hjälpa till med hundpromenaden. Då jag kommer dit runt 14.30, för att gå med den snälla Lexus, medans min pappa går med den "dumma" extra hunden... NEJ DÅ... hon är inte dum! Hon är väldigt snäll och gosig emot oss människor. Men hon är ofta bossig emot Lexus, när som de är inomhus. Utomhus så går mycket bättre, och då kan de t.o.m. leka lite med varandra. Men vi tror själva att det har mycket med hennes mat, hundbädd och leksaker, som hon "måste"... vakta!
Jaja, annars i hundvärlden så är ju tikarna, som bestämmer över hanarna ;)
 
Men men, ska ta och göra mig iordning här nu och ja... snart bege mig på hundpromenaden här. Och därefter blir det en del... spring fram och tillbaka här under dagen ;)
 
Men ha det gött och ha en sådan fin helg tills vidare! :)
2017-03-29
20:41:00

Igår, idag och... imorgon...

 "specialhårinpackning" baserad på kokosolja (köpt på Coop), OLIV hårinpackning (köpt på Åhléns) och så Olaplex (köpt hos frisör).
Blandad i en gammal och ren Maria Nila förpackning.
Jag hade mest utav den vanliga hårinpackningen, och minst utav kokosoljan.
 
 
Igår så vart det liiite elevenshopping för mig, innan läggdags... hehehe....
 
Idag har jag tränat till och från. Blev först magträning efter frukosten. Och därefter blev det ben och rumpträning efter soppa och en mindre fika. Kändes rätt så bra faktiskt.
Och som belöning på det, så har jag kletat in håret med en "specialhårinpackning" blandat med kokosolja, vanlig hårinpackning och så Olaplex. Jag har dessutom använt utav ENBART Olaplexen också för några dagar sedan med. Dock så vågar jag inte yttra om hur så pass effektiv den är än så länge. Men jag använde mig utav den. Efter jag haft på mig utav den ondskefulla blondsprayen ifrån Schwarzkopf*, medans jag solade på balkongen för några dagar sedan här...
Men i alla fall!...
...så har jag haft i mig min nyinkletade inpackning sedan ja... efter duschen här. Och har även tryckt i mig vegansk kebab, medans jag har haft i mig hårinpackningen...
...och ja, jag har fortfarande i mig kletet i håret nu här...
...och ja, eftersom klockan är så pass mycket nu. Så anser jag att jag lika gärna kan sova med mina kladdiga flätor här med också då ;)
 

Men ja... IMORGON... så ska jag joina en sväng med min brorsa från och med 12.00 tiden. Och då blir det bl.a. att shoppa lite mat, äta mat, samt spela lite TV-spel då...
...och ja... DÅ måste ju självklart jag ta och tvätta ur mina KLADDIGA FLÄTOR då också! ;)
Men ja... jag ska nog även ta och passa då med att ta ett litet minipass också jämt innan, som jag utför morgondagens hårtvätt då också ;)

Jaja, men nu så ska jag ta och bryta upp några syndiga chokladbitar här. Och sitta en stund på spikmattan, medans jag myser lite med Youtube här ;)

Ha de gött och go natt tills vidare på er!
 
 
*Hummm... är det någon som vet om Schwarzkopf testar på djur? Det står nämligen olika om det på olika sidor om det. Jag har med... DUM anledning att säga det att jag köpte den blondsprayen i såras/somras. Men jag uppskattar ifall någon rättar mig i om hur dum/snäll den är emot djuren.
Och ja, när jag ändå frågar om det då. Är det någon som vet något om Olaplexen OCKSÅ, ifall den med är testad på djur. Ska själv ta och googla om det nu!
 
God natt igen...
2017-03-28
21:12:40

Ingen familjefika... blir FYNDSHOPPING istället ;)

Go kväll på er...

Blev inte riktigt som jag tänkte mig idag. För det uppstod en sak, som jag vet tvetydligt om. Och även om jag hade vetat mera om detta som skedde. Så tänker jag ändå inte säga så mycket mera om det...

...inte mer än att det blev ändring, med min oviktiga Ålandspannkakefika i alla fall... haha!

 

Annars så har jag gått två promenader med Lexus....

Bakat Ålandspannkakan, som inte blev serverad mer än att jag tog en liten bit med mig hem... och ja, hem igen och fikat för mig själver...

 

Och nu ja... så blir det att ta ännu en syndig chokladbit och kolla runt på ELEVENSHOPPING... för de har nämligen 20% rabatt på hela sortimentet... mohaha...

Och strax därefter gå och lägga mig...


God natt!