carro.mary.blogg.se

2017-03-24
23:06:00

Blandad uppdatering, om allt och inget (mellan 22-24 mars)

Hellu på er...

...har inte uppdaterat något IGEN här på ett tag.

Främst för att jag inte har haft så värst mycket intressant, att dela mig utav heller så.

Men förutom att HSB fixade med vattnet i måndags, och uppdaterade min köksfläkt och WC/dusch ventilen i tisdags... så... ...så var det generellt en slapp dag i onsdags (22 mars). Eller jag tog mig en sväng till ICA, för att köpa kattmat innan min frukost. Svea var jobbig under natten innan så... Blev jag så började jag sucka, blev smådepp och allmänt trött... trött på det svenska samhället. Själva shoppingen i sig var det inget fel på. Var rätt lugnt i butiken, när man handlar sisådär halv 10 tiden... MEN... det var löpsedeln som stod innan kassan som fick mig att... SUCKA... bli SMÅDEPP... och ALLMÄNT TRÖTT... då jag läste på aftonbladets rubrik: "Tre 20-åringar misstänkta efter våldtäkt på nattbuss" (http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/blBMl/tre-20-aringar-misstankta-efter-valdtakt-pa-nattbuss)

Puuuh...

Jag vet inte om jag bryr mig för mycket om all skit som händer i samhället. Och om jag kanske t.o.m. känner lite för mycket empati för folk, som jag inte ens känner eller något. Men jag blir så jädrans trött på all skit som man läser. Jag kanske borde ta och strunta i att läsa nyheterna under minst en månads tid. Så att det generella livet känns lite bättre?! haha... för det kanske är så alla andra gör? Jag har ju bl.a. hört på det via Ida Wargs och Viktor Frisks podd "Den friska Wargen". Det att Ida inte brukar läsa/titta på nyheterna. Och ja, jag FÖRSTÅR VARFÖR!...

...så ja, kanske även jag ska ta och "strunta" i allt dåligt här nu framöver. För att förhoppningsvis bli mindre rädd för samhället/främmat folk?!

Nå ja, men för att koppla bort från Sveriges neutralhet till våldtäkt. Så tog jag mig då an ett rätt så bra träningspass faktiskt. Mest mage denna gång. Kanske var det p.g.a. frustrationerna, som gjorde mitt träningspass bra?! Jaja, och därefter så vart det att slappa och NJUTA utav solen och värmen på min 40 gradiga balkong. Kändes som en sommarkväll, då familjen förbereder inför grillma. Åhh, ge mig sommar! haha

 

Jaja, och torsdagen såg i princip likadan ut som torsdagen (23 mars) den. Men var inte ut i någon matbutik då. Var istället hemma med träning, yoga, men även en hel del youtubeklipp. Såg främst på komediinriktade* youtubeklipp såsom klipp med Robert Gustafsson X) Fick man lite gamla minnen där på köpet ;) HAHA!

Nej men komedi är bra. Speciellt för mig då jag är en person som varken skrattar eller gråter så mycket. Skrattar jag så blir det mest utav en variant som jag nästan skulle kalla för "panikskratt". Ofta skrattar jag i fel sammanhang också. Och när det kommer till gråt. Så är jag ofta "konstant"... "gråtig". jag har ofta ett "gråt bakom ögonen", men inte ett sådant gråt som kommer på riktigt. Och de gånger jag känner att jag kan gråta på RIKTIGT, så känner jag att det inte kommer fullt ut. Det känns liksom som man har en inbyggd blockering, eller något? Så är det säkert för minst 99% utav befolkningen också. SÅ jag ska väl hålla käften om detta. Men ja, *komediär bra i alla fall... bara för att förtydliga detta, som jag nämde tidigare här... ha... ha... ha... hahaha JA, jag är STÖRD ;)

 

Och idag fredag (24 mars) då... ...jo, idag så började jag dagen med stretchyoga. Var skönt det. Behöver införa det mera i min vardag med känner jag. Har varit så slarvig med det.

Jaja, och sedan så var jag en sväng till mormor för att städa, samt ta en fika ihop med henne. Sedan gick jag hem till katterna emellan. Och sedan så drog jag hemifrån igen. Och drog därefter till mina föräldras hem, och gick på hundpromenad med Lexus. Och efter promenaden. Och efter att mamma hade kommit hem ifrån jobbet. Så tog vi ett parti med kortspel (som jag vann... höhö) Och därefter så fikade vi med KÖP-kladdkaka. Tog fram den endast för att utgångsdatumet på den var den sista mars. Jag gillar inte köp kladdkakor jag. Dock så är jag sugen på att testa sådana där i Cheesecakeformat. Jaja, men min pappa är så väldans envis att köpa allt som är billigt han... billigt är "bäst" typ... Men efter fikat så ville jag snabbt hem igen. Klockan hade inte ens passerat 18.00. Och även om mina föräldrar hade frågat om jag hade velat ha vin eller likör eller liknade, så hade jag ändå tackat nej. För just nu idag här så... ville jag bara... HEM!

 

Jag tycker att det har varit lite väl mycket "fläng", både fysiskt och psykiskt för mig under den senaste tiden här. Jag vill komma ned i varv med mig själv... så gott jag kan i alla fall!
Och det ska jag ta och passa på att göra... ändå till 15.00 tiden imorgon som vi i familjen är bjudna till mormor imorgon för att äta... VÅFFLOR! ;)

 

Jaja, god natt på er tills vidare i alla fall!

Och hoppas att ni får och har en asskön helg! :)

Hej hej!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: