carro.mary.blogg.se

2017-03-19
20:19:00

Helgen, Massa HSB "tjosan" och blir snart en NÖRD... igen ?!

Hellu på er...

...har varken haft tid eller ork till att uppdatera bloggen någonting under helgen här. Främst för att jag har haft fullt upp med att vara hundvakt. Eller så ska skulle man göra sig iordning och umgås med familjen med mat och fika. I Fredags åt jag och mina föräldrar en fika hos mormor. Och igår (lördag) så var jag och brorsan över till våra föräldrar på familjemiddag, samt fika och så kortspel på det. Och under den tiden som jag haft tid över. Så ville jag istället vara social med J, eller så ville jag helt enkelt koppla av och komma ned i varv på egenhand. Sedan så har jag inte heller haft något så värst intressanta saker, att dela med mig utav heller... inget som utomstående skulle vara intresserade utav i alla fall! HAHA!!

 

Jaja, annars saker som ÄR... "intressanta" att dela med mig utav. Så har jag fått två pappren utav HSB. På det ENA pappret så  stod det om att de ska fixa med vattnet här. Vattnet kommer att vara avstäng mellan 9.00-12.00 tiden. Så DÅ hoppas jag på att jag kommer att sova LÄNGE imorgon. Men jag ska hursomhelst fylla på en massa vatten jämt innan som jag går och lägger mig här också. Dels för att dricka vatten. Och varför inte ha till kaffe eller te, eller något annat gott och drickbart...

Och på det ANDRA.... så stod det om att de ska fixa med min köksfläkt, och så ventilen i WC/badrummet... "jippie"...

Men ja, som jag sagt förut. BRA att de uppdaterar lägenheternas standard, men jag är jävligt trött på springet! Det är ju något som är minst var 3dje månad ju! Pappa frågade t.o.m. min brorsa om det är samma spring hos brorsan. Men NEJ tydligen så är det inte det... om det är ett bra eller dåligt tecken vet jag inte.... jaja...

 

Men annars så är jag RÄTT SÅ lugnt med morgondagen. För jag har ingen panik med att det stänger av vattnet tillfälligt. Är ju inget som gör att de går in i lägenheten då heller.

Men jag är BETYDLIGT MER panikslagen med tisdagen (dagen därefter). För de kan ju komma allt ifrån 8.00 till 16.00 tiden!! :S Jag hoppas på sätt och vis att de kommer snabbt! Så jag slipper att tänka på dem hela jävla dagen då. Sedan så hoppas jag att ärendet kommer gå under 30 minuter. Sedan så är det inte så jävla kul att bli drabbat av FÖRSTOPPNING mitt i allt. Jag och min mage blir väldigt lätt påverkad av sådana där saker... förlåt för den informationen! Men jag vill ändå vara hemma hela tiden som de är här. Vill ju inte vara ifrån katterna jag. Synd jag inte har nedvarvande alkohol kvar... det är uppdrucket det... vem kunde tro det?? HÖHÖ!!

 

 

Puuuh... OCH JA!... en annan sak här, som beror på minst 99% hets ifrån mamma. Då hon har vare mer orolig för mig del under den senaste tden här. Samt att hon antagligen annars också ville att jag umgås mera med min brorsa. Mmm... och hur hänger detta ihop? Tänker ni då?!... JO, mamma vill nämligen att jag ska bli mera social och ja... umgås mera med folk. Och jag förstår... JAG VET att mamma garanterat pratat bl.a. om mig inför min brorsa också. Och då vill hon säkert att han och jag, ska ja... UMGÅS mera med varandra (vara mera sociala), både för min egen skull, men även hans skull. Jag fick nämligen ett SMS ifrån brorsan så sent som igår jag. Och då frågade han mig, ifall vi skulle äta något gott och se på någon film ihop.

Och ja, jag har inget emot att äta något gott, och är sådär halvdant intresserad utav film jag, men... MEN... jag är däremot intresserad utav, och har även tänkt FLERA gånger på... TV-spel *generad som fan*

Och ja... NU så har vi bestämt ihop det att runt en gång i veckan. Så ska vi ha en spelstund på ca 3 timmar, samt mat och/eller snacks ihop. Men jag måste säga att det känns skumt detta. Jag har absolut inget emot det, men ja... det känns... SKUMT! Skumt som fan!

Både jag och brorsan är lite passiva i vårat sociala sätt på att vara. Men han är något bättre med det muntliga, medans jag är något bättre med det skriftiga... men det är rätt lika med oss annars... Men ja... ska blir roligt OCH SKUMT imorgon, att äta tacomat och ha spelstund ihop med brorsan imorgon. Vi ska spela Skyrim. Jag har inte spelat det. Det var då var runt det tiden som blev ihop med J det (hösten 2011) Och har under 6års tiden inte spelat en endaste TV-spel... på gott och antar jag... för jag blir lätt... BESATT utav TV och dataspel!!!

 

Jaja, men nu ska jag ta och avluta detta inlägg jag. Ska fortsätta att rogiva mig med mera komediklipp på Youtube här. Och strax därefter ta och fixa till snacks, till nya TV-serien Sommaren med släkten (som börjar 21.00)... se om det är någe bra det då...

 

Jaja, men nu ska jag hålla käften här! ;)

Hare gött och god natt på er tills vidare!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: