carro.mary.blogg.se

2017-03-14
22:32:18

"hembakat" bröd, hundpromenad, fika och kortspel...

Dagens frukost och fika... bland annat...*

Go kväll på er!
Idag har jag bakat bröd. Eller ja, jag bakade på den dära IKEA brödmixen, som jag skrev lite om igår. Sådan som man blandar med vatten bara... smidigt och gott... och NÄSTAN hembakat ;)
Jaja...
Och strax efter frukosten så tog jag med mig resterande brödet*, och med det till mina föräldrar. Och därefter så drog jag på en hundpromenad med Lexus. Var inte helt underbart promenadväder, för det regnade en del. Jaja, Lexus blev ju glader i alla fall ;)
Jaja...
Och efter hundpromenad blev det att stirra på det jävla äckliga håret. Får nästa lust att snagga av mig håret. Eller om jag ska ta den dära ONSKEFULLA blonderingssprayen i utväxten, som står i badrumsskåpet. Puuuh... jag brukar nämligen stirra på den till och från... men får se... hittills under ett års tid har jag varit smart emot mitt hår... men är lite... LOCKANDE att spraya på det "äcklet" med, men samtidigt så vill jag istället hälla ned det i avloppet istället. Så jag slipper att riskera att förstöra håret allt för mycket... höhö!
Jaja...
Och sedan man stirrat sig själv i spegeln. Och när som mamma hade komme hem ifrån jobbet, så tog vi oss en fika. Vi fikade bl.a. med det brödet som jag hade bakat i morse. Åt det t.o.m. samma sätt där, som gjorde här hemma. Med Sjokade då alltså ;) Kanske låter helt stört för de allra flesta svenskar att äta ett pålägg, som smakar chokladkola X) Är möjligtvis Nutella, eller jordnötssmör som är hyffsat vanligt här...
Jaja...
Sedan vart det ett parti med Chicago kortspel. Jag ledde i början, men så fick pappa Royal straight flush mitt i allt... röv... höhö!
 
Men men, efter att ha kopplat av lite här hemma. Så blir det närsomhelst sängen för mig här.
Och imorgon blir det en sväng till Karlstad. Då ska jag bl.a. hämta ut mitt fördjävliga pass. Kan ju hoppas jag inte grinar allt för mycket, när som jag får se å hur jag ser ut på det fotot då... haha!!!
Och i samband med det så blir det lite handling på Ica Maxi också. Se om man handlar med sig några roligheter där då ;)

Jaja, men god natt på er tills vidare i alla fall!
Hej hej!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: