carro.mary.blogg.se

2017-03-17
13:44:00

Hundpromenad på G...

Hellu på er!

Igår var gick jag inte ens utanför dörra. Hade annars tänkt att sopsortera då. Men jag hade ingen lust, och var allmänt lat igår... höhö

Och idag så väcktes jag först utav Sveakatten, som vanligt vid halv 5 imorse. Sedan så väcktes jag igen vid 8.00 tiden utav någon JÄVLA borr! Det durrade som fan. Lät som det var precis bredvid sängen, som det borrades. Men "borr-ljudet" kom antagligen ifrån nedanvåningen, eller ifrån vinden... mmm... det vart ju ett "luvjligt" uppvaknade det ;)

Jaja, annars efter att jag har tryckt i mig både en frukost och en lunch, på den soliga och BLÅSIGA balkongen här. Så ska jag nu ta och göra iordning mig inför hundpromenad, med mina föräldras hund Lexus. Det är nämligen uppgjort med mina föräldrar, med att jag ska komma dit runt 14.00 tiden, under tisdagar och fredagar. Vilket gör att jag även komma jag ut lite mera, samt att jag blir lite mera "social" då. 
Jaja, men jag hoppas i alla fall att Lexus blir lite glader med då. För det blev han nämligen sist, som jag gick med han i tisdags ;)
Och ja, eftersom jag inte sopsorterade något igår. Så ska jag även ta med mig det och utföra det jämt innan, som jag gå på själva hundpromenad här ;)
 
Men men, får se sedan här då om hur länge som jag fastnar hos mina föräldrar här idag då. Det är ju ändå helg nu. Så då kanske blir någon mat och/eller något större fika, när som mamma komme hem ifrån jobbet. Och då kanske det även blir lite Baileys i kaffet med då... HAHA ;)
 
Nej, men nu ska jag sluta stri en massa här, och utföra lite nödvändigheter här istället!

Men ha det så gôtt till vidare!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: