carro.mary.blogg.se

2017-03-02
15:40:19

Present...

...ifrån mormor...
...bild på den, med den mest "realistiska" belysningen...
...bild ifrån sämre belysning...
...bild tagen 2 dagar tidigare. På kvällen med blixt. Ja, jag ser att jag var trött när jag tog bilderna. Hela toppen/linnet är inte ens med på bild! haha...
Själv så tyckte jag att linnet var fin. Men är inget plagg, som jag själv hade valt att införköpa.
Jag gillade färgerna och spetsen.
Men jag gillar inte sådana "ärmar". När jag väl ska visa upp mina armar, så föredrar jag smala band, inte tjocka. Jag tycker nämligen inte alls, att mina armar ser alls så smickrande ut på dessa bilder. Ungefär som med min hår och framförallt mig ofrivilliga ombre med då alltså ;)
Jaja...
...nu över till EGNA present då ;)...
...nämligen ifrån ELEVEN!...
Good Things ansiktskräm har jag OFTA lagt upp här på bloggen. Just för jag gillar den så pass mycket! Logiskt va? ;) Den är bra med personer med tendens till fet hy, innehåller spf 15, samt är vegansk... om jag inte ljuger nu?!
Sedan så vart jag sugen på att serum också, och så vart det Annemarie Börlind Rose Blossom Revitalizing Care. Den har jag inte testat, så vågar inte säga om den är bra eller dålig...
...om jag såg rätt när jag kollade runt på nätet, så ska INTE The Balm vara testat på djur? Någon som vet bättre om detta? Ni får gärna rätta mig om jag fått fel uppgifter om detta! :)
Annars så tänkte jag att det vore "kul" att testa att göra blonda slingor i utväxten. Men om det blir någon höjdare vet jag ju inte... haha!
Kommer kännas som när jag var på mitten av 90-talet. Då var det ju superhett med färgglada mascaror i håret. Var inte snyggt. Men hade ändå själv Guld och Blå hårmascara kom jag ihåg. Men ja, ska bli "kul" och se om det ser någorlunda OK/naturligt ut sedan! :)
..."goodiebad". Tyvärr vet jag redan nu att Max Factor Foundationet är djurtestat. Vet ej hur det ligger till med de andra, som man fick på köpet.
 
 
Jaja...
...annars så är jag som VANLIGT skitslö här. Vad fan är det för fel på mig?!
Imorse så vart jag väckt utav Svea katten vid fem tiden på morgonen... JA, som vanligt då alltså ;)
Men sedan som jag lade mig till sängs igen. Så passade även på att stänga av alarmet, som annars brukar bara på vid 9.00 tiden. Just för jag var så jädrans trött... "Nej, nu vill jag verkligen kunna sova ut lite för en gång skull!" tänkte jag.
Sedan så kom Svea och lade sig emellan mina fötter som jag log mig till rätta. Det är sällan hon ligger så. Hon brukar antigen ligga vid min huvud kudde, eller precis åt "kanten" vid mina fötter. Men i överhuvudtaget så är det oftare som NOVA är den som ligger vid mig... jaja...
Sedan så vaknade jag till. Kollade inte ens på mobilen. Men tänkte att jag kunde lika gärna kliva upp för klockan var säkert runt 9.00, eller något... Ja, jag hade stängt av alarmet, men tänkte att ja... jag brukar ändå vakna vid den tiden... men i alla fall!...
Men när som jag sedan gick in i köket, och kollade på köksklockan så var den... 11.30! "Oj, då... sov jag så länge?!"

Men ja, jag borde vara hyffsad pigg nu, men det är jag såklart inte. Utan jag är ungefär sam vanligt jag.
Jaja, men blev lite piggare utav frukost och kaffe. sedan så vill jag bara klä på mig och sådant.
Då jag hade tänkt dra över till Pekås för att köpa hem lite grejer till då J kommer hit efter 15.00 tiden imorgon.
Och jag hade även tänkt dra över till Systembolaget med för att hämta ut min Black Velvet också, men det blev så tungt. Sedan så började klockan började närma sig 14.00 också. Så då var jag mer sugen på att komma hem till lugnet jag. Men ar mig en tripp imorgon istället då. och förhoppningsvis påbörjar jag dagen bra innan 11.30 då ;) Inte för det var sååå farligt ute med folk just nu. Det var mest pensionärer ute. Men de är ju rätt tröga dem... sorry... men värst var det när en kille skulle hämta ut paket, som är över den kassa som jag var vid. Inte för att han betedde sig dumt. Men tydligen så var det något krångel med hans legg, så det var krångel med att få ut hand paket. Men till slut så fick han det han ville ha... kul för honom!... hahahaha!!!
Och ja, med tanke på paket. Så ja...  så som det redan avslöjar i bilderna i detta inlägg här. Så tog jag mig en sväng till mig brevlåda innan jag gick upp till lägenheten också. Och DÄR hade jag fått mitt "trevliga" paket ifrån eleven. Tycker det är skönt och kul att få det i brevlådan, när det är sådana smågrejer. Slapp man krångla i någon kassa, så som killen gjorde vid Pekås ;)
 
Jaja, men NU så ska jag fixa till mig lite mat här. Kanske det hjälper något mot min trötthet? Men det visar väl sig, men mat ska ju vara så kallat nödvändigt. Så jag hoppas ju på det bästa då ;)
Sedan vet jag inte vad det blir. Men antagligen träning och/eller städning. Måste städa senast imorgon i alla fall! Måste ju ha det fint, när jag ska ha besök! :)

Men... ha det gott tills vidare!
Så får vi se sedan, som jag tittar in här igen.
Men jag tänker priorerna mig själv, med att ta det så slappt och skönt som jag bara kan i alla fall. Har ju varit konstant trött i närmare 2 veckor, eller mer nu. Trött är jag ofta, men detta är mer än vanligt... jaja...
Men hejdå på er till vidare!
Kommentar:
2017-03-04 @ 16:54:19
#1: Sofia

Det stämmer, The Balm testar inte på djur. Och linnet var jättefint!
sv: jag vet ärligt talat inte vad mjöd är riktigt, men det både smakar och luktar skit, haha. Nä, jag känner samma sak, inte alls roligt att bli äldre längre :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: