carro.mary.blogg.se

2017-03-31
14:14:00

Pulled Oumph burgare igår och hundhjälp idag

Hellu...
 
Igår så vart att umgås med brorsan en sväng. Först så var handlade vi lite smått på ICA. Och därefter så spelade vi lite Skyrim. Pausade med mat. Och spelade därefter lite mera innan som hans skulle iväg för att träna, så drog jag hemåt...
 
En kul sak med handlandet samt maten, var det att jag köpte bland annat ett paket med Pulled Oumph! ;)
Jag tyckte det nämligen det var lite kul att inspirera med lite vegansk mat jag. Och vi hade sedan tidigare över SMS-kontakt, då han frågat mig om vad jag hade för förslag på VAD för något vi skulle äta ihop härnäst.
Och då svarade jag med... "Pulled Oumph burgare och/eller Halloumiburgare"...
...och jag vet sedan tidigare att han sagt att just Halloumi är ett alternativ till kött (då vi under en familjemiddag en gång pratade litegrann om vegan/vegetarianmat).
Och jag vet bland annat det att jag har läst om det att även andra "vanliga" (köttätare) gillar som oftast det också. Men ja, jag ville främst fokusera på den veganska Pulled Oumphen, framför den ostiga Halloumin jag... haha!
 
Men även om Pulled Oumph är asgott! Så är det verkligen inget, som jag själv skulle vilja köpa sisådär varje helg. För en sådan påse kostar runt 50 kronor! Och jag vet inte hur många gram det är i en sådan, men säkert under 500 gram i alla fall. Det brukar ju vara runt 300gram utav någon anledning i alla detta vegan/vegetarianalternativprodukterna... jaja...
Så ja, Pulled Oumph definitivt har sina plus och minus. Plus för jag gillar produkten i överlag, men ett stort minus till priset. Men att köpa sådan en gång var 3dje månad, eller något... så tycker jag att det är värt det! :)
Hundpromenad på g...
 
Jaja, och idag då. Jo, redan igår så ringde pappa om att de ska få extrahunden, som de ibland brukat passa på.
Och ja, vid sisådär 14.00 tiden idag så kommer ägren och ja... lämnar över hunden till mina föräldrar.
Och då gjorde jag och pappa upp det att jag ska hjälpa till med hundpromenaden. Då jag kommer dit runt 14.30, för att gå med den snälla Lexus, medans min pappa går med den "dumma" extra hunden... NEJ DÅ... hon är inte dum! Hon är väldigt snäll och gosig emot oss människor. Men hon är ofta bossig emot Lexus, när som de är inomhus. Utomhus så går mycket bättre, och då kan de t.o.m. leka lite med varandra. Men vi tror själva att det har mycket med hennes mat, hundbädd och leksaker, som hon "måste"... vakta!
Jaja, annars i hundvärlden så är ju tikarna, som bestämmer över hanarna ;)
 
Men men, ska ta och göra mig iordning här nu och ja... snart bege mig på hundpromenaden här. Och därefter blir det en del... spring fram och tillbaka här under dagen ;)
 
Men ha det gött och ha en sådan fin helg tills vidare! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: