carro.mary.blogg.se

2017-03-13
23:12:06

"two faced"

Hellu igen här...

Då har man tvättat klart... länge sedan nu då men... haha!
Och så har jag tecknat klart min senaste teckning. Men jag såg i efterhand som jag fotade teckningen, att det inte alls blev bra vid bröstet* på figuren som jag gjorde. Det är ett tips till andra personer som är teckningsintresserad. Och som tycker att det är svårt och se på VAD det är som man gör för rätt och fel på det man tecknar. För det ser ju liksom annorlunda ut när man tecknar i "reality" ,jämtemot när som man sedan fotat teckning ifrån "rätt vinkel"... lite svårt att förklara, men... så är det ;)
Jaja...
Sedan så har jag äte en massa som vanligt, och tränat litegranna... mesig träning... blir sämre och sämre för varje dag det där... inte bra att kolla på 2-3år gamla bilder på sig emellanåt då man var mest i form... haha!
Jaja...
Sedan så känns det som att mamma börjar bli lite fööör orolig för mig på sistone. Tidigare idag (runt 12.00 tiden) så meddelande hon om att hon fixat läkartid åt mig... BRA! För det behöver jag! :) 
Sedan lite senare mot kvällen (runt 18.30 tiden) så frågade hon via mess... "Hur har du det idag då? Hoppas att det är ok, kram <3".... Visst! Kul att hon bryr sig. Men vi har gjort upp sedan i söndags att jag ska komma tisdagar och fredagar, för att gå på hundpromenad med Lexus så jag får mera aktivering.
Men jag berättade även det att jag tänkte baka bröd på IKEA brödmixen som jag "snodde" ifrån mina föräldrar sist med. För den hade stått där ett tag. Och jag har själv testat på den själver med tidigare, och gillade den. (http://blackmary.blogg.se/2016/october/ikea-brodmix-fullkorn.html)
Så... då tänkte jag att jag ska fixa till den till i frukost imorgon. Och sedan senare, så tar jag med mig resten (eller en del utav det) till mina föräldrar i samband med att jag ska gå på hundpromenaden. Då blir det ju lite "två flugor i en smäll" så att säga ;)
Och... till det sade mamma att... "Det låter gott :) kram"... mohaha... ja, jag är lite trötter jag... ska ta och lägga mig nu,
men först ska jag lägga upp EN BIT utav mitt "konstverk" här ;)...
...Oj.... ser jag måste "rota" henne i munnen med... blöööh....
...äh skitsamma för nu, får irritera mig på det medans jag ska försöka sova istället...
God natt!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: