carro.mary.blogg.se

2017-03-01
22:03:00

Uppdatering (främst gårdagen, 28 februari)

Go kväll!
Har inte känt att jag haft så mycket att dela med mig utav, förutom en jädrans massa gnäll! ;) Men ja, kan väl summera något utav de senaste två dagarna här (igår den 28de februari och idag den 1a mars)
 
 
Gårdagen började med att jag sov dåligt, och t.o.m. sämre än vanligt. Lade mig runt 23.30 kvällen därinnan, men somna inte förrän tidigast 02.00 på natten. Jag vände och vred mig stora delar av natten, och drömde en del skumma drömmar. Dock så var Sveakatten var hyffsat lugn faktiskt, för hon väckte inte mig förrän vid 06.00 på morgonen (hon brukar annars väcka mig 2-4 gånger per natt)
 
Men jag kände såklart att jag vill ville påbörja mig dag redan vid 06.00 tiden. Så då valde jag såklart att lägga mig till sängs igen. Och då kanske jag gick mig ytterligare 2 timmars med sömn då. Men när klockan var runt 08.00 tiden, så kollade jag på telefonen. Mamma hade skrivit grattis på födelsedagen. Då fick jag ont i magen. Och jag var dum i huvudet och inte skrev tack tillbaka. Utan jag klappade bara lite på Novakatten, som låg vid min huvudkudde, och valde att påbörja min "underbara" födelsedag...
 
Ja, jag sa försöka att inte tänka inte berätta allt för mycket om vartenda tråkiga detalj här. Men annars så hände en "spännande" sak igår.
För först så hörde jag en massa sirener tätt intill mig. Jag kollade ifrån balkongen, och såg då ambulanser som parkerade bara 2-3 byggnader ifrån mig. Brydde mig inte sååå mycket just då. MEN... sedan så hörde jag ett obekant "durr-ljud". Gick då till balkongen ännu en gång. Och efter jag tittade lite omkring måg, så såg jag en ambulanshelikopter mitt i allt. Jag har sett sådana förr, men aldrig så nära som denna var. MEN... fick reda på utav pappa sedan senare att det handlade om någon värmedyna. Dock så slapp helikoptern ta med mig någon kropp, för det var ingen hemma där. Låter väl både bra OCH dåligt det. För bra att ingen kom till skada, men tänk om branden hade spridit sig?! Jaja, jag antar att det inte är något jag ska bry mig överdrivet mycket  om ;)
 

Annars så jag som ett ostabilt "hormontroll" under stora delar utav dagen. Och jag som hade sagt till mamma dagen innan att jag hade tänkt komma dit vid 16.30 tiden. Började bli sen jag. För vid 16.00 så pratade jag med J över skypen. Samtidigt som jag försökte snygga till mig någorlunda. Sedan tänkte jag vara "rolig" med att jag skulle köra på endast mascara på ögonen, och mörkare läppstift på läpparna. Men det var asfult. Jag har jag sådana "Heidi-Klum" smala läppar jag. Och jag såg snarare ut som 37år, än 27år gammal! Så jag var tvungen att ta fram olivolja för att ta bort skiten! haha...

Sedan så sminkade jag om mig med MER ögonsmink och MINDRE (ljusare) läppar. Var mycket bättre, och mer... "mig". Dock så hade jag otvättat och fett hår också. Så jag såg hursomhelst fördjävlig ut ändå. Och jag hade ingen tid till att ta fram torrschampot heller! Jaja, men ska ju vara nyttigt att inte tvätta håret för ofta så ;) haha!!

Sedan så vart klockan 17.00... alltså var jag 30 minuter för sen jämtemot den tiden, som jag hade lovat mamma att jag skulle komma. Jag är annars väldigt punktlig, och brukar annars vara MINST 10 minuter innan någon form av "evagamang" ska ske... men denna gång så var jag försumlig :(

Och när jag väl kom dit, så hade jag ett mer eller mindre otrevligt beteende. Mamma kom fram till mig och sade grattis igen. Och därefter så frågar hon varför jag är så sen. Och sedan så frågar hon hur det är med mig. Och jag bara vänder bort huvudet. Sedan så säger/frågar hon:  "Du har väl inte drucke va?" Men en diskret/låg ton. För hon ville väl inte att mormor skulle få höra det, som satt i rummet bredvid. Men NEJ, jag var nykter som fan! Men det hade kanske vare skönt att vara... BERUSAD. Men jag tänkte vänta med alkohol till helgen nu jag! Jag vill nämligen ta hand om min kropp så gott jag kan. Men eftersom jag också ska få besök utav J mellan fredag-söndag. Så är det tänkt att jag ska ta lite då. Så NEJ... NU ville jag låta kroppen vila lite emellan här faktiskt.

Jaja... Sedan så gick jag till toaletten 2 gånger för att torka bort tårarna. Jag vet faktiskt inte varför jag var sådan! Jag skäms för att jag var så vresig och otrevlig, men antar jag är i en kris eller något.

Och ja, jag som annars tycker att mamma är mer förstående jämtemot vad pappa är, när det kommer till mera personliga saker. Så upplevde jag precis tvärtemot vid detta tillfälle... HAN sade sedan till mig: "Du tycker inte heller om att fylla år?" Jag försökte le så gott jag kunde, och sedan så gick jag till Lexus för att varva ned mig lite. Sedan så tyckte mamma att jag skulle öppna mormors present. Jag försökte le ännu en gång, men gick istället till toaletten igen. Sedan så försökte jag gå lugnt och rogivat jag kunde igen till köket. Öppna mormors present, men jag tappade det på golvet! haha

Fan är det mig alltså?!... men öppnade hennes present i alla fall. Fick en topp, kuvert/kort och pengar. Tag sade "Tusen takk" till henne. Toppen var dock inte riktigt min stil, men hade snygga färger... typ guld-nude färgat siden, övertäckt med svart spets. Jag fick inga bra bilder på den. Men kan ta nya bilder, sedan som har rent och torrt hår... Jaja... Men jag började att må bättre under fikat. För då kändes det mindre spänt för mig. Sedan så mådde jag ännu bättre, som mormor åkte därifrån. Inte för jag hade något emot henne. Utan det var för att vi (jag, brorsan och våra föräldrar) spelade kort... ALKOHOLFRITT med en massa choklad. Jag skrattade t.o.m. 

Så ja, jag mådde allt bättre fram emot kvällen där sedan... var skönt det!

Dock så var jag inte vad mamma tycker om mig nu. Jag hoppas hon förstår att jag bara var lite ostabil igår. Jag tycker att tiden och livet är skrämmande. Men tycker hon att jag är en otacksam idiot, så ska hon såklart få tycka det. Men jag kan tyvärr inte vrida tillbaka tiden, och fejka ytterligare på ett leende. Vara som "normalt" folk...

 


Jaja, och idag då...

Idag har det varit mest som vanligt. Äte, tränat (bättre jämtemot igår) äte mera, liiite mer träning, äta ännu mera, duschat och tvättat håret (fortfarande lite fuktigt nu, men kanske fotar mig i den nya toppen imorgon:)) äte ännu mer, pratat med J, äte ännu mera... ...och nu så ska jag bara slappa... och bara dricka halvkokt vatten, för kan ju inte äta hela jävla tiden heller! haha!!

Och så ska jag dubbelkolla min matlista. Ska nämligen handla lite grejer till helgen här.

Mmm... kanske också hämta min beställda Black Velvet Toasted Caramel på Systembolaget med, eller om jag tar det på fredagen istället. Får se vad jag orkar med...

...jaja, men ska ta och kolla matlistan, och "njuta" av lite Youtube innan jag drar mig tills sängs här...

...och GOD NATT på er tills vidare! :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: