carro.mary.blogg.se

2017-03-26
22:13:11

Uppdatering utav helgen, samt ärtsoppa ifrån tisdags och taklampa från idag.

*Vegetarisk ärtsoppa...
...blek och tråkig och för mycket vatten i den...
...med lite Cayenne så... vart det knappt någon skillnad med det heller...
Hellu på er...

Igår så var jag med mina familj till mormor och åt våfflor runt 15.00 tiden (som jag nämnde i det senaste inlägget) Det var helt ok, men inte mer än så. Jag tycker ju att våfflor smakar som en gumaktig version utav pannkakor jag. Och sedan så föredrar jag att ha sylt på GROVT bröd. Kalla mig skum, men nä... pannkakor är i princip lika gott som ärtsoppa... höhö!
Och med tanke på ärtsoppa, så var den vegetariska versionen utav ärtsoppa som jag åt i tisdags rätt blek och tråkig. Är nog mer passande för folk, som inte gillar stark mat?* haha...
Jaja...
Och efter mormor våffelfika. Så drog resten utav oss (jag, brorsan, mamma och pappa) till mina föräldrar, för att spela kort. Sedan fick de för sig mot kvällen att vi skulle ha hamburgare mitt i allt. Så ja, blev en köttig hamburgare mot kvällen med då.
Puuuh... så mycket kött jag ätit på den sista tiden. Men är för jag ätt mer utanför hemmet det. Jag funderar på om jag ska tvinga på någon vegansk, eller i alla fall en VEGERATISK rätt... när som jag ska över till brorsan på torsdag, för att spela/se på Skyrim. Halloumiburgare kanske vore ett bra val då? :)
Jaja...
 
Min nya taklampa...
...som jag fick idag! :)
 
Och idag så startade jag dagen med att tillaga en vegansk risgrynsgröt, eller alla våfflor och hamburgare jag åt dagen efter ;) Denna gång körde jag med mandelmjölk/dryck. Det var gott! Rekommenderas!
Har tidigare gjort med rismjölk/dryck. Kanske var snäppet mer passande det med? Risdryck är lite mer söt i smaken jämte mot vad mandeldryck är.
Jaja...
Och medans jag åt det i min supersoliga balkong. Så inväntade jag på att mina föräldrar skulle komma hit med... TAKLAMPA! Jag har nämligen inte haft en taklampa i hallen i över ett års tid som jag bott här jag... haha!
Men det var varit krångel med fästet i taket. Så de lampor vi testat med innan har inte velat hänga // sitta fast i taket... så... Jag är MER än glad och nöjd nu. Kul att äntligen ha en lampa där nu. Dock så är det lite komiskt att det kommer precis vid den tid som det är... SOMMARTID... lika med ljusare tider ;)
Jaja...

Annars därefter så har det bara varit en massa solande. Träning till och från och en massa ätande. Ungefär som vanligt då ;) Ja, förutom att jag solat mer än vanligtvis här. Har t.o.m. fått tydligt med färg med. Lite kul det. Dock så blir jag bra avundsjuk på personer som har perfekt ljus, nästan VIT hud... porslinshy typ. Men för mig som har en massa "knottor" på kinderna, så känner jag mig genast mer "fräschare" med lite färg.
Jaja...
 
Och nu så ska jag bara ta och slappa, och titta vidare lite på TVen och Youtube här. Sedan så ska jag se vad mer jag ska slänga i mina tvättpåsar. För jag har tvättid imorgon jag.
Jaja...

Men hoppas att ni haft en asskön helg här!
Ha de gött, så höres vi vidare lite senare här. Kanske i morgon, dagen därefter, eller senare...

God natt!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: