Caroline

Biter ihop så gott jag kan...
Haft en HELT OK dag idag...

Sov asdåligt under natten då Sveakatten skulle väcka mig 3 gånger under natten/morgonen. Så varit väldigt trött och slö under dagen här.
Men ville ändå ta och mesigt rump -och ben pass med, samt lite strechyoga efter dagens frukost... var så skönt det!
Sedan vart det asgod mat bestående utav linsbiffar, sallad och så tacosås och sötsusås... asgod kombo det!
Sedan vart det tvätta ur mitt äckliga hår... Eller äckligt?... Jag sov med hårinpackning sedan kvällen innan. För antar att mina hårlängder behöver lite mera fukt och vård emellanåt... men jaja...
Sedan så vart det att snygga till sig lite. Ville då passa på att bland annat ha på mig den där toppen, som KNAPPT syns överst i inlägget här... haha! Och så jeanskjol och strumpbyxor till det... ville vara lite "sommarfin" jag ;)
Och efter det så var det att gå till mina föräldrar. Gick direkt en promenad med Lexus då. Asmysigt att träffa den vovven som vanligt det! :) Och efter promenaden, så vart det att dra till mormor på familjemiddag då... Och ja, det var där det blev kaos för mig. Det blev allt för rörigt i huvudet efter all volym och spring där. Jag ville bara att middagen skulle bli över, och GÄRNA avslutat dagen med något alkoholhaltigt. Men nej, det blev bara en massa "barnljud", spring, mat, efterrätt och så ALKOHOLFRITT...
Puuuh... men får hoppas på att det blir något mer "rogivande" imorgon då. Blir då familjemiddag hos mina föräldrar då istället. Vet inte om jag ska vara snäll med att fixa en Ananaspaj, som jag i princip har LOVAT att fixa till. Men just nu så känner jag mig mest anti här. Fick ont i psyket p.g.a. detta. Sade till J sedan som jag kom hem här att jag var väldigt sugen på att ta utav päronvodkan här. Men ja, jag var DUKTIG, för jag tog vatten, frysta bär och lite choklad istället!! haha... är faktiskt ett asgott tips det att mumsa på lite frysta bär i sommarhettan... blir lite som nyttigare version av isglass då... dock så ska de gärna få tina upp sig NÅGOT, jämt innan som man äter utav dem ;)

Jaja, men annars så blir det som sagt familjemiddag hos mina föräldrar imorgon. KANSKE fixar jag till en Ananaspaj, men är osäker på det.
Puuuh... saknar ännu mer till nästa helg jag. För då är J här. Ska bli skönt och mysigt att ha han här. Hoppas även på en tripp till höjda med... om vädret tillåter det då så att säga ;)

Jaja, men ska trycka i mig mera vatten nu....
Koppla av...
Lägga mig snart...
Hoppas på att Svea inte ska krångla med gardinen och pinnstolen som är vid min säng, samt ha sin en meters långa svans över min fejja!!! haha

Men men... hoppas att ni har och får en asskön helg här i alla fall!
Ha det så gott, så hör jag av mig senare någon gång här!
God natt!
Lite uppdatering utav de senaste dagarna här = stress och avkoppling på en och samma gång ;)
Hellu på er!

Jag vet att jag inte har varit så aktiv här. Men har varit en massa spring här för mig, då jag/vi ska få besök utav lite norska släktingar... de kommer ikväll här... om de inte redan har kommit?
Jaja, men hursomhelst så har jag städat två gånger/dagar i rad hos mormor (tisdag ute på hennes altan, och inomhus under onsdagen igår)
Och idag så har jag kombinerat dagen med hundpassning samt bakning och matlagning inför imorgon. Då gjorde jag iordning en äggfri kladdkaka och så en tacopaj. Dessa kommer att serveras imorgon, då vi ja... ska ha familjemiddag med norrmännen hos mormor. Ja... mamma satte mig och brorsan på jobb med matlagningen hon ;) Hon ville väl att mormor inte skulle stressa upp sig allt för mycket med maten hon. Och sedan... ja, det är ju MORSDAG snart också. Så då blir det ju NÄSTAN som "morsdagspresenter" då ;) även fast det inte är morsdag förrän på söndag... haha!

Jaja, annars så passade jag igår på att mysa med lite alkohol med. Behövde lite avkoppling här emellan allt spring, hets och STRESS här kände jag. Mmm, och då är ju alkohol jävligt bra "hjälpmedel", även om det är fördjävligt "hjälpmedel" med på en och samma gång också! ;)
Och självklart har jag även passat på att sola så mycket jag kunnat med då. Och då "måste" man ju fjortisfota sig själv med ;)
...speciellt när man har ett par ASSNYGGA plåster på sina hälar ;) Men det är för att jag håller på att gå in i ett par skor det. DÅ måste jag nämligen ha plåster för att förebygga skavsår! haha!

Och med tanke på solning... tyvärr så har det kommit in en GETINGJÄVEL på balkongen med! Försökte vänta ut med att få ut "aset" med att stänga in mig i lägenheten medans den FÖRHOPPNINGSVIS skulle flyga ut från det fönster som den kom in igenom... måste nog fixa en getingfälla här eller något då... ja, jag är en fjant! Jag är livrädd för getingar i begränsade utrymmen jag! hehe...

Jaja, men ska avsluta detta inlägg nu. Ska snart ta och lägga mig med. Sedan så får jag se imorgon ifall getingen har dött eller något...

Men god natt på er tills vidare i alla fall!
Pust!
Nu så ska jag...
...koppla av en massa efter en massa HETS, stress och... svett här! haha...
Dock så får inte päronvodka joina mig idag, för det blir till nästa helg det istället ;)

Annars så hoppas jag på att ni får en askön helg ni andra framöver här nu!
Ha're så gött! :)