carro.mary.blogg.se

2017-05-29
23:28:49

Ännu ett rekord och en massa ansiktssvett!

Hellu på er...
Tänkte egentligen inte skriva någonting nu, för att klockan drog iväg en massa, och därefter så pratade jag en massa med J med...
Men.. när jag ändå väljer att skriva här så... ja, idag så har jag gått 2 långpromenader. Och via dessa långpromenader så slog jag då ännu igen rekord i promenadsteg, samt aktivitetsminuter. Just nu så står stegräknaren på 23.583 steg, och aktivitetsminuterna så står det 209 minuter. Var skönt det! Men blev satans svettig i ansiktet, speciellt i T-zonen... haha! Sedan så blev såklart mina hälar extremt ömma med... får skylla mig själv! ;) Men tog mig an ett fotbad, skrubb och insmorning efter mat, solning och vanlig dusch... var skönt det... och gott luktade det med! För mina fötter luktar vaniljglass nu! Öm ja, hur luktar era fötter då??? haha.. skämtar med er ;)
Sedan så ja, av slutades dagen med lite kvällsgodis och så ja, pratmys med J därefter...

Och imorgon så kommer det garanterat inte alls bli sådana extra promenadsteg och sträckor som det vart idag här. För behöver inhandla lite grejer här, Sedan så ska hämta ut paket ifrån apotea och delitea också. Sedan så väntar jag på paket ifrån EMP (Sweden Rock Shop) med. Köpte bara en munkjacka där, så vet inte om den är så intressant då men... kan väl lägga upp någon bild på den sedan! haha...
Annars så ska jag även ta en hundpromenad med Lexus också. Får se då ifall jag tar med mig mina sista kikärtsmaränger med då. För kan ju småkul med att bjuda på något VEGANSKT till mina föräldrar med... jaja, får se med det!

Men ja, annars så kommer det fortsatt en massa jävla svett ifrån mitt ansikte här! Irriterande det, och speciellt när jag annars egentligen är en väldigt frusen person. Måste ta och kolla vad temperaturen är här. Känns som det är någonstans mellan 35-40 grader i alla fall! HAHA! Men blir väl väldigt "ren" i ansiktet då kanske? får ut en massa slaggprodukter då så att säga ;)

Nej, men... god natt på er så hör jag av mig imorgon igen!
...eller om bara lägger upp bilder på mina paketuthämt bara? Dumt att stressa sönder sig en massa ;)
Men ha det så gott så länge i alla fall!
Hej hej!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: