carro.mary.blogg.se

2017-05-26
21:52:45

Biter ihop så gott jag kan...

Haft en HELT OK dag idag...

Sov asdåligt under natten då Sveakatten skulle väcka mig 3 gånger under natten/morgonen. Så varit väldigt trött och slö under dagen här.
Men ville ändå ta och mesigt rump -och ben pass med, samt lite strechyoga efter dagens frukost... var så skönt det!
Sedan vart det asgod mat bestående utav linsbiffar, sallad och så tacosås och sötsusås... asgod kombo det!
Sedan vart det tvätta ur mitt äckliga hår... Eller äckligt?... Jag sov med hårinpackning sedan kvällen innan. För antar att mina hårlängder behöver lite mera fukt och vård emellanåt... men jaja...
Sedan så vart det att snygga till sig lite. Ville då passa på att bland annat ha på mig den där toppen, som KNAPPT syns överst i inlägget här... haha! Och så jeanskjol och strumpbyxor till det... ville vara lite "sommarfin" jag ;)
Och efter det så var det att gå till mina föräldrar. Gick direkt en promenad med Lexus då. Asmysigt att träffa den vovven som vanligt det! :) Och efter promenaden, så vart det att dra till mormor på familjemiddag då... Och ja, det var där det blev kaos för mig. Det blev allt för rörigt i huvudet efter all volym och spring där. Jag ville bara att middagen skulle bli över, och GÄRNA avslutat dagen med något alkoholhaltigt. Men nej, det blev bara en massa "barnljud", spring, mat, efterrätt och så ALKOHOLFRITT...
Puuuh... men får hoppas på att det blir något mer "rogivande" imorgon då. Blir då familjemiddag hos mina föräldrar då istället. Vet inte om jag ska vara snäll med att fixa en Ananaspaj, som jag i princip har LOVAT att fixa till. Men just nu så känner jag mig mest anti här. Fick ont i psyket p.g.a. detta. Sade till J sedan som jag kom hem här att jag var väldigt sugen på att ta utav päronvodkan här. Men ja, jag var DUKTIG, för jag tog vatten, frysta bär och lite choklad istället!! haha... är faktiskt ett asgott tips det att mumsa på lite frysta bär i sommarhettan... blir lite som nyttigare version av isglass då... dock så ska de gärna få tina upp sig NÅGOT, jämt innan som man äter utav dem ;)

Jaja, men annars så blir det som sagt familjemiddag hos mina föräldrar imorgon. KANSKE fixar jag till en Ananaspaj, men är osäker på det.
Puuuh... saknar ännu mer till nästa helg jag. För då är J här. Ska bli skönt och mysigt att ha han här. Hoppas även på en tripp till höjda med... om vädret tillåter det då så att säga ;)

Jaja, men ska trycka i mig mera vatten nu....
Koppla av...
Lägga mig snart...
Hoppas på att Svea inte ska krångla med gardinen och pinnstolen som är vid min säng, samt ha sin en meters långa svans över min fejja!!! haha

Men men... hoppas att ni har och får en asskön helg här i alla fall!
Ha det så gott, så hör jag av mig senare någon gång här!
God natt!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: