carro.mary.blogg.se

2017-05-03
14:32:36

Danmarksresan i bilder (del 2 av 2)

Under dag tre (30 maj) så gick vi ännu en långpromenad i Odensecentrum. Vi gick aldrig in i den parken som vistas över bron och vattnet...
...utan vi gick mot den högra riktningen istället...
Och åt den högra sidan så kommer ni få se bilder som leder till Odense fotbollsklubb och även Odense djurpark. Och NEJ, vi var aldrig in i själva djurparken! Men vi tittade såklart på djuren utanför den!
Odense bollklubb, eller BOLDKLUB som det heter på danska ;)
Mer fin natur...
Första skylten utanför djurparken!
Stor och fin tiger...
Jag tyckte nog denna var sorgligast att se...
Lejonet gav mig en likande blick, så som när Lexus (eller vilken hund som helst) funderar på "när får jag gå ut?"
Denna bild var ju mera kul att se... nämligen en FRI bondkatt! Den gosade sig den där stolpen den :)
Dessa kameler så bara för coola ut, men vet ju mer eller mindre hur det är på djurparker med så...
Fanns fler djur som vi såg med, så som kängurur, giraffer, schimpanser och "herr nilsson", men man såg dem knappt... vilket är mer än OK för mig. Djuren är asfina att se på, men jag vill se dem tydligare på safari... mer NATURLIGT för dessa djur det!
Sedan var vi på väg tillbaka, och därefter hem igen till Rs familj. Blev sedan grill och vin och andra syndigheter mot kvällen den dagen...
Och just det ja, jag slog rekord på aktivitetsminuter och fotsteg denna dag med 153 minuter och 16127 steg... dock så slog jag ännu ett rekord så sent som igår ;)
 
Och så den fjärde och sista dagen (1 maj) i Danmark då...
Så efter lite frukost och innan resan med bil till flygplasten hem till Norge/Sverige igen. Så ville vi röra lite på oss med. Och under den promenaden så fann vi denna fina plats ;)Och med tanke på namnet (Caroline) så tyckte dem att jag skulle stå vid denna ;)
Men ja, jag gav ju värsta fula minen, så var tvungen att ta bort mitt ansikte... haha!!
Sedan så var det biltur till Billunds flygplats. Och därefter så satt vi på flyget till snygga Norge igen...
Har dock inga bilder på Sverige... men Sverige (väst Sverige /Värmland) är ju mest skog. Annars så funderade jag på att fota Charlottenbergs köpcenter också... haha!
Sedan så har jag inga fler bilder jag har att visa ifrån denna resa då. Antingen för dåliga bilder, eller för personliga. Men... jaja...
Och vill ni se mer utav min Danmarksresa, så är det bara att skrolla ned till inlägget precis innan denna. Men... det är absolut inget tvång ;)
 
Annars så ha det så gott tills vidare!
Kommentar:
2017-05-03 @ 20:08:03
#1: Sofia

Är så frustrerande att älska att titta på djur men ändå vara emot djurparker. Man vill så mycket men det går emot ens principer liksom :/
sv: är inte förvånad att det är fler än jag som har såna tvångstankar. Det stressar ja, jag måste försöka släppa det där men det är svårt när man har en inneboende perfektionist i sig x)

Vad roligt! Älskar karuseller. Men tycker parken är fin ändå :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: