carro.mary.blogg.se

2017-05-27
22:23:00

En bra dag...

Idag har jag bland annat invigt mina Better Bodies byxor. Assköna, men känner mig lite som en hip-hopare i dessa X) Men var fina under dagens långpromenad. Kanske liiite för varma i dagens underbara väder dock...Och eftersom det var sååå varmt och skönt väder i idag. Och inte heller hade en massa dumma getingar på balkongen. Så vill jag då passa på att sola mig, på den 42 gradiga balkongen... gött det! :)
Sedan efter promenad och solning. Så var det dags att fräscha till sig något inför familjemiddagen. Fick bli denna outfit för idag här. Vet att det ser ut som jag har "grisfötter", men är för att jag måste ha de i de skorna som jag gick med idag det X) HAHA!
Jaja, men i alla fall...
Började dagen med frukost, stretchyoga och en långpromenad i mina "nya" better bodies byxor. Tycker lite både och om dem. Känns inte som mig, men... jag gillar att de har fickor med dragkedjor... så blir utmärkta för nycklar, mobil och snorpapper... hehe
Svettades so fan i den outfiten, som jag har på mig på den första bilden med. Så det var att njuta som bara den med en massa solande. Såg att det inte fanns en enda geting i min getingfälla heller, och inte heller hörde jag något jädra surr på balkongen heller. Så njöt extra gott idag då ;)
Och vid 18.00 tiden så vart det familjemiddag hos mina föräldrar med. Serverades även på en mojitobål med... asgod var den! Så det höjde ju upp hela stämningen där då ;) Annars så tyckte jag att barnen även var trevligare där med idag... eller så beror det på alkoholeffekten det?! Haha, nej då... var inget full idag här... annars hade jag inte ens skrivit denna text här heller.. känns som man drucke som 3 glas vin bara...
Jaja, annars så var det lax till middag och rabarberpaj och så jordgubbar och sådant till efterätt... var gott det... men mojiton var bäst ;)
Jaja, annars så blir det bara att koppla av här hemma nu. Och imorgon så blir det hundpassning som vanligt igen. Och därefter så blir det att längta till nästa helg! För då kommer J hit... jippie!!

Men men...
Ha're så gött så länge och hoppas att ni har en asskön helg här!...
...god natt på er så höres vi imorgon eller någon gång därefter ;)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: