carro.mary.blogg.se

2017-05-17
10:17:00

God morgen te dokke!

 
Då var det den 17de maj nu då. Blir inget speciellt med den idag tror jag. Förutom tandläkarbesöket sedan efter 13.00 tiden här då ;)
Kanske skulle ta och köpa sig mandelmassa så man gör en ful version på kransekake eller något? Eller om man köper Disaronno, eller något annat trevligt ;)
Nej, jag ska nog försöka vara lite snäll emot både min hälsa och över UTSEENDE här jag... så gott det går i alla fall!...
Nog om att jag är smått fixerad vid mitt utseende emellanåt, men ibland så blir jag rädd för mina kinder jag. Vet inte om de beror på socker, kaffe eller alkohol... eller om det är alltihopa på en och samma gång? Men antar det beror mycket på vad jag stoppar i mig via kosten, men också på hormonbalans och allmänt hur jag mår i psyket och sådant... vågar inte säga riktigt VAD det är. Och helst så vill jag ju även avstå från läkare och sådant med... så mycket det går...
 
Men... med tanke på läkare... så fick jag även ett brev ifrån Försäkringskassan igår, angående om Aktivitetsersättningen. Och där så stod det att jag fick mitt beslut BEVILJAT! Den nya perioden kommer då att börja från om med septembermånad för mig här. Känns bra och betryggande för mig det där måste jag säga! :) Nästan så jag skulle behöva köpa något mousserande bara för det här då?? haha
Eller... så kan jag vara VETTIG med att köra mig an ett extra långt yogapass istället. För var ju så skönt det i måndags här!
Mmm... JA, jag ska ta och köra på ett långt pass, emellan min frukost och tandläkartid här nu! Kan vara skönt och avkopplande, och även nyttigt för kropp, själv, psyke och även för mina knottriga kinder?? ;)

Men... ha de så gott och hoppas att ni får en asfin dag idag... vare sig ni jobbar, pluggar och/eller firar den 17de mai, eller varför inte ska till tandläkaren ni också? ;)

Jaja, nu så ska jag sluta stri en massa här! Och ska då istället ta och "sette rævva i gir", som min mamma brukar säga ibland! haha!!

Ha det bra så länge i alla fall! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: