carro.mary.blogg.se

2017-05-25
22:11:00

Lite uppdatering utav de senaste dagarna här = stress och avkoppling på en och samma gång ;)

Hellu på er!

Jag vet att jag inte har varit så aktiv här. Men har varit en massa spring här för mig, då jag/vi ska få besök utav lite norska släktingar... de kommer ikväll här... om de inte redan har kommit?
Jaja, men hursomhelst så har jag städat två gånger/dagar i rad hos mormor (tisdag ute på hennes altan, och inomhus under onsdagen igår)
Och idag så har jag kombinerat dagen med hundpassning samt bakning och matlagning inför imorgon. Då gjorde jag iordning en äggfri kladdkaka och så en tacopaj. Dessa kommer att serveras imorgon, då vi ja... ska ha familjemiddag med norrmännen hos mormor. Ja... mamma satte mig och brorsan på jobb med matlagningen hon ;) Hon ville väl att mormor inte skulle stressa upp sig allt för mycket med maten hon. Och sedan... ja, det är ju MORSDAG snart också. Så då blir det ju NÄSTAN som "morsdagspresenter" då ;) även fast det inte är morsdag förrän på söndag... haha!

Jaja, annars så passade jag igår på att mysa med lite alkohol med. Behövde lite avkoppling här emellan allt spring, hets och STRESS här kände jag. Mmm, och då är ju alkohol jävligt bra "hjälpmedel", även om det är fördjävligt "hjälpmedel" med på en och samma gång också! ;)
Och självklart har jag även passat på att sola så mycket jag kunnat med då. Och då "måste" man ju fjortisfota sig själv med ;)
...speciellt när man har ett par ASSNYGGA plåster på sina hälar ;) Men det är för att jag håller på att gå in i ett par skor det. DÅ måste jag nämligen ha plåster för att förebygga skavsår! haha!

Och med tanke på solning... tyvärr så har det kommit in en GETINGJÄVEL på balkongen med! Försökte vänta ut med att få ut "aset" med att stänga in mig i lägenheten medans den FÖRHOPPNINGSVIS skulle flyga ut från det fönster som den kom in igenom... måste nog fixa en getingfälla här eller något då... ja, jag är en fjant! Jag är livrädd för getingar i begränsade utrymmen jag! hehe...

Jaja, men ska avsluta detta inlägg nu. Ska snart ta och lägga mig med. Sedan så får jag se imorgon ifall getingen har dött eller något...

Men god natt på er tills vidare i alla fall!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: