carro.mary.blogg.se

2017-05-16
22:46:25

Nu är jag redo inför en massa solande framöver här!

Idag så har jag bland annat "slängt ut" en utav mina korgstolar. Var 2st vita korgstolar med blommiga dynor i. Var inget som var i  min min smak då...
Men annars så jag brukade förut snygga till dem emellanåt med den dära filten (den som vistas på mitten och högerbild, som har två sidor/utseenden) Vilket jag tyckte blev rätt så snyggt och mysigt ändå. Dock så är dessa stolar något som mina föräldrar innan haft vääälidgt länge. Säkert innan jag föddes! haha...
Sedan så var ena stolen trasig i armstödet, och den andra stolen var liksom "av" i sitt delen. I somras som "ramlade" J av i stolen och fick spika ihop stolen XD
Jaja...
Men NU däremot så har jag uppdaterat till......dessa här solstolar istället. I sig så är stolarna rätt så snygga, men till min balkong så ser de rätt opassande ut. Och ännu mer opassande känns de till mitt orientaliska brickbord också... haha!
MEN... de kommer vara fina att sola i sedan senare. Kanske man kan sola HALSEN nu också. Annars så har jag alltid blivit röd-brun i ansiktet och urringningen, samt haft en VIT hals efter jag solat. Man satt ju så "ihopkuret" i de dära korgstolarna jag hade innan ;)
MEN... jag har fortfarande kvar ENA korgstolen i alla fall! Därför att katterna brukar gilla att ligga i dem. Så kommer nu ha den "gömd" bakom balkongdörren framöver här nu ;)

Jaja, annars så har jag varit på hundpromenad. Var med pappa upp till coop och hämtade/köpte dessa svarta solstolar, som vistas här ovanför ;)
Och sedan så vart jag och fikade en sväng hos mina föräldrar också. Vi pratade väldigt dovt om morgondagen också. Då är det ju 17de maj också. Men blir nog inget direkt firande för oss här. Annars så har jag pratat lite till och från om kransekaksfika... för kransekake är ju så gott... och så norskt! ;)

Men annars så ska jag vara förberedd inför tandläkarbesöket för imorgon jag! haha!
Mmm... det var ju  ett väldigt fint sätt att fira den syttende mai på ;)
Men ha det så gott så länge, så hör jag av mig imorgon igen här!
God natt på er!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: