carro.mary.blogg.se

2017-05-11
22:18:19

Träningsvärk, sömnbrist, tvätt och eurovision...

Pust... eller pust?
Igår så var det kallt ute... vilket på sätt och vis bra det, för då kan jag ju träna i lite mera än 20 minuter utan bli svett på en gång. Blev ben och rumpa då. Och idag så fick jag även ett "kvitto" för gårdagens träning... gött det!
Så ska satsa på att träna tyngre alla de dagar som det är kyligare ute. För ja, är det varmt ute så blir det nästan bastu här i lägenheten, fast att jag sänker värmen på elementena och öppnar skjutfönstrena till balkongen osv. Och detta leder till att jag antigen knappt klarar av att ta i ordentligt. Vilket där vidare leder till att jag klarar max 15 minuter, eller så blir det halvdant med en massa pauser emellan.
Och ja, är det kyligt/kallt ute, så blir det även kallare i lägenheten också. Vilket då istället leder till att jag lättare kan... TA I litegranna medans jag tränar... sedan så blir jag ju lite varm i kroppen med på köpet... och det är ju inte så dumt så tråkigt det heller då ;)
Så... sola eller promenera när det är sol och varmt, eller varför inte ta sig an ett stretchyogapass?
Och så... TRÄNA när det är molnligt, regningt eller varför inte snöar där ute...
Jaja...
Annars så sov jag dåligt under den senaste natten också. Vilket kan bero på mensfan, som jag fick i måndagskväll. Är dock inte alls synd om mig! För har knappt ont, men får alltid extra orolig sömn under de första mensnätterna jag. Men... det går över... snart! ;) Sedan så har jag även tvättat litegranna. Inget intressant då men... ja...det har jag gjort idag, och försökt vila upp mig för att "få igen" sömn...
 
 
Och sedan så har jag kollat igen och lyssnat den del på alla eurovisionslags låtarna också. Även de som åkte ut i tisdags. Och ja, i överlag så är det inte riktigt mig musiksmak. Vilket var väl därför jag sedan fick plötsligt lust att lyssna på KISS, som jag såg i uppspelningslistan åt höger på Youtube... och lite annan trevlig musik ;)
Men annars så bestämde jag mig till slut att Azerbajdzjan är min favorit för i år. Men tyckte även att Grekland var RÄTT SÅ bra också. Så jag hoppas på någon utav dessa länder vinner faktiskt. Men har läst om att Italien ska vara favoritrankad, men jag tyckte det var lite för mycket barnprogram för mig det... haha!
Och var tycker jag om SVERIGE då... varken eller faktiskt. Den är ju INTE dålig, men känns lite för mycket Wannabe Justin Timberlake över den... men jag antar att jag ändå kommer få rysningar JUST när han framför låten nu under lördagen här. För jag blir alltid så när Sverige ska visas, speciellt när det kommer till... Eurovision Song Contest! Melodifestivalen får jag dock en mera känslokall feeling över... haha! Skumt det där, men det kanske är andra svenskar som också blir sådana där? Får gåshud och kallsvettas typ?! haha!!
 
Men... som sagt någon av dessa två tycker jag ska vinna. Eller ja, Azerbajdzjan var min personliga favorit, men tycker att Grekland är ett mera passande vinnande bidrag, även om sångerskans röst inte var så speciellt bra och så. Men hade en väldigt snygg video... haha Om jag nu inte ändrar mig... Mmm... Polen var ju rätt bra med också... humm... har inte helt bestämt mig för vilken låt som är bäst för i år ;)
 
Har ni någon favorit för i år? Om ni nu ens ser på ESC så att säga?
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: