blackmary.blogg.se

2017-11-27
11:11:26

2 st tänkvärda videos

 Hej på er!

Jag tänkte bara dela med mig 2 videor jag såg häromdagen ifrån Freelee (the banana girl) Hon brukar vanligtvis mestadels engagera sig i veganism, och vad man tycker om hur hon uttrycker sig och så... så man såklart tycka vad man vill om... jaja...

MEN dessa 2 videor här nedan, handlar mer om hur vi som människor fungerar vid datorn (och hur vi blivit "omprogrammerade" i dagens samhälle).
Hur vi desperata vi är att folk ska tycka om oss, framförallt utseendemässigt. Detta gäller ALLA som använder sig utav någon social media, och värre är det ju yngre man är. Inte konstigt att så många personer över 20+, eller 25+, eller 30+... skitsamma! Men att de allra flesta säger att de är så glada över att inte gå i skolan i länge. Just för att det blir allt mera press på hur man ska vara, framförallt utseendemässigt. Men värsta tvisten i det hela är just det att... det är sååå mycket som är FEJK! Och ändå får alla unga tjejer och killar att matas med dessa bilder dagligen... väldigt sorgligt!
Tjejerna (och även killarna) vill se ut och vara som de är på bilderna.
Killarna (och även tjejerna) tror att de måste se ut på ett visst sätt.
Tjejer som killar tror att de ska vara på ett visst sätt för att bli accepterade.
Killar som tjejer vet i grund om botten att mycket ÄR FEJK, men tyvärr så är det också så att folk ändå "tror" på att alla bilder på bloggar, instagram och även youtubeklipp visar på "deras perfekta liv". När det egentligen är mer eller mindre skådespelat, och tilltvingat! För de alla personer är inte alltid supersnygga och tillfixade och lyckliga. Det spelar ju ingen roll om hur fet deras plånbok är, och vad det är som de skyltar fram med över Youtube!

Jaja, ska sluta blabbla nu innan det blir för obegripligt! ;)

Men kolla gärna på videorna ned här, för jag tror de allra flesta känner igen sig i detta!
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: