carro.mary.blogg.se

2017-11-17
09:56:00

Då blir det ännu mera fläng...

...efter lite monster ;)

Den röda som jag för tillfället dricker som min första del utav dagens "frukost" är ny för mig.
Och även om jag sett sedan innan på både bilder och i youtubeklipp. Så tycker jag ändå att färgen på drycken känns fel. För jag tycker nämligen att drycken borde matcha det mera lilarosa M:et, än att vara så... RÖD, som den vistas på bilden X) Jaja, annars så är den god. Men jag rekommenderar att man bör gilla både körsbärsgodis, och även sötmandel (och möjligtvis milda toner utav bittermandel också) om skulle fundera på att testa denna druck, men ja... JAG gillar ju både körsbär och sötmandel jag! ;)
 
Mmm... och varför jag ens har börjat dricka lite mera monster nu. Beror säkert till en viss del utav Hoffa Kaos det! Är man intresserad utav att kolla på lite halvgalna utförande och del alkoholrelaterad och en massa MAT och ÄVEN EN MASSA JÄVLA MONSTERDRYCKER och så vidare... så... kolla hans kanal på Youtube då vettja! ;)
 
MEN... annars så är faktiskt denna vita monstern min favorit utav ALLA DE HITILLS druckna energidryckerna (och de inkluderar även red bull och etcetra)
Den vita smakar i alla fall som en blandning mellan sprite och Smirnoff ice. Sött, fräscht och gott det! Så ska ni testa på endast EN monster, så drick den vita! Ja, om du inte är anti emot allt som har med energidrycker med att göra då så att säga... för är ju inte direkt någon nödvändig i ens "kostcirkel"... höhö!
 
 
 
Mmm... blev en massa prat om energidryck nu! Men ska inte slösa er på allt för mycket på något annan skit heller nu. Jag har liksom bara hetsat runt en massa på sistone, och igår var jag bara "tvungen" att ta lite starkvinsglögg med. Jag behövde lite... avkoppling, och bli varm i kroppen också!

Jaja, och ska snart hetsa på en hundpromenad snart här. Och imorgon ska jag på blomshopping!! Spännande det va? ;) Blir min 4de, eller 5te vända till Karlstad det nu inom 2 veckors tid nu! Ett väldans flängande har det varit just nu! Men nu blir det inte en massa tapettittade, som det varit innan då... utan ja, jag ska kolla på blommor ihop med morsan och mormor då... får se vem som egentligen handlar FLEST blommor då? Jag är ju lite omvänd emot morsan jag. Jag tycker att blommor är fint, men är inte besatt av dem. Men ja, mamma vill ha blommor hela tiden, även fast hon bor i ett... "växthus" redan... höhö!

MEN NEJ! Nu ska jag ta en klunk till utav monstren igen här. Se om jag tar en mera ordentlig frukost igen efter den drickan med då...
Men ha're så gött tills vidare!
Hej då :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: