carro.mary.blogg.se

2017-10-22
22:07:15

En massa morötter och annat...

Go kväll på er!

Tänkte mest kolla in här för att visa att jag inte är döende... höhö!
Nej, men har mest sysselsatt mig med att främst vara tillgänglig inför min pojkvän och familj, och även tagit lite extra mycket hand om djurena och även kopplat av så gott jag kunnat på egen hand också. Har inte hänt så väldans dramatiska saker, men ibland är det helt enkelt bättre och vettigare att bara ta avstånd från t.ex. bloggen och så...

Mmm... annars så har jag varit extra kreativ både till min matlagning och bakning här. Och eftersom jag för några dagar sedan köpte 2kg MORÖTTER... så har jag både tillagat morötter i ugn, och även Saffranssoppa, som jag varit assugen på att testa! Och ja, den var något utav det godaste jag någonsin smakat! Men vet inte om den slår rödbetssoppa? Humm... de är liksom så goda på så olika sätt ;)
 
Mmm... och tänkte bara lägga upp 2 bilder på det jag gjorde med morötterna då, så... "enjoy" det ifall ni är intresserade utav det så att säga ;)
Dessa var morötterna som jag hade i ugnen. Jag vet inte helt vad jag ska kalla detta, men eftersom jag hade kanel och ingefära på dem, och därefter hade på söt lönnsirap på det. Så skulle jag nog även kalla detta här för en förnyttigande version utav... Morotskaka?? Är ju den smakkombinationen i alla fall! Haha
Och detta här var då den "magiska" Saffranssoppan då! Så jädrans god!
Jag följde mestadels efter detta recept: http://www.tasteline.com/recept/kramig-morot-och-saffranssoppa-med-mjukt-brod/ (men det var fåtal ingredienser, som jag struntade i. Samt att jag inte hade något bröd till. Jag tog istället en extra portion utav soppan istället ;))
Men gillar du saffran rekommenderar jag verkligen denna soppa här!
 
Humm... har fortfarande en massa mer morötter. Konstigt för var så mycket morötter jag hade både i ugnen och 1kg till bara soppan! Haha, men kanske får göra mer saffranssoppa? Eller varför inte linssoppa, för det är ju också gott...
 
 
 
Men nu blir det istället att snart bege sig till sängen. Är asslö och trött just nu (varit väldigt slö på sistonde med så)
Mmm... och funderade även på att lägga upp några mysiga djurbilder med, men kanske blir allt för osammanhängde inlägg då. Så... jag struntar i det nu ;)
 

Men annars så hoppas jag att ni haft en skön vecka och helg nyss här!
Och god natt på er tills vidare!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: