carro.mary.blogg.se

2017-10-18
10:41:01

Pumpasoppefrukot + tvättid!

Dagens frukost! Rester utav gårdagens pumpasoppa, i en mugg och i en skål ;)

God morgon på er!
Igår så gjorde jag bland annat den dära pumpasoppan, som jag pratade om att jag var sugen på tillaga på sistonde. Det var gott, men följde inte någon recept till 100%. För jag kollade runt på lite olika jag, samt att jag blandade ihop och även förenklade det hela litergann för mig... hehe

Annars så gick jag MESTADELS efter detta recept: https://www.ica.se/recept/klassisk-pumpasoppa-med-pumpabrod-125/ (dock så står det ju inte ett skit om hur man tillagar soppan, men rekommenderar er då att kolla runt på andra recept också. Eller ännu hellre kolla på Youtube också! Jag kollade bland annat på Therese Lindgrens kompis, som också heter Therese, hur hon gjorde sin soppa också :))

Sedan tror jag att den delen då man INNAN ska mixa ihop pumpaköttet, samt löken i mixern/blendern... så KANSKE jag råkade överkoka det? Hummm... jaja, men det var gott i alla fall! :)
Men smaken var inte helt mot vad jag väntade mig, för smakade rätt mycket som... POTATIS, och då hade jag NOLL potatisar i denna soppa...

Men jag funderar ändå på att lägga upp receptet, som jag gjorde på just MIN soppa lite senare här under dagen! För den var god, och tänker absolut utföra denna ännu en gång, men förhoppningsvis, så kokar jag inte för hårt med pumpaköttet innan jag mixar den! X)
 
 
Jaja, annars så har jag även tvättid just nu också, och jag är skitslö. Sovit rätt dåligt om nätterna på sistone här, men beror nog på mensen det, för sover ofta sämre då, även om jag inte har så ont... skumt det där, men är väl mest en obehagskänsla för mig, än vad det gör ont... Humm... jaja...

Och eftersom det var ett litet tag sedan jag åt utav soppan nu, samt att jag känner mig så slö, så vill jag även ta och fixa till lite kaffe också... kanske blir det någon chokladbit till det också?? HAHA... JA, jag vet! Från nyttig till onyttig bara... SÅDÄR! ;)
 
 
Men har det gott så länge, så ska jag så småningom under dagen här ta och lägga upp receptet på Pumpasoppan som jag gjorde igår, och även åt som frukost idag!
Hej hej! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: