carro.mary.blogg.se

2017-10-04
14:13:00

Uppdatering, samt chips som aldrig tar slut!

Dålig bild på en väldigt "normal" måltid!
Vegansk tacofärs + tacosås + rödpaprika + gul lök och så Estrella chips till det!
 
 
Hellu på er!
Har inte så mycket intressant att säga och berätta om förutom att jag städade hos mormor igår, samt att jag fikade ihop med henne efter städningen. Sedan blev det tvättstugan för i princip "hela slanten" igår därefter...
Ingen träning eller sådant...
 
Mmm... men nu idag här så ville jag verkligen träna, så fick bli det efter dagens frukost här! Blev inget superpass, men det blev i alla fall något ;)
Och nu håller jag på att "trycka i mig" maten, samt göra iordning mig för att dra på hundpromenad med mina föräldras hund. Får se hur det blir sedan därefter. För jag brukar vanligtvis vänta på att mamma kommer hem ifrån jobbet. Men NÅGON gång under dagen så ska hon faktiskt dra ihop med en kompis till Rhodos... kul för henne!
Men som sagt pappa visste inte när han skulle skjutsa in henne då. Och med brorsan som bor där också tillfälligt vet jag inte om han är där heller med tanke på hans varierade arbetstider.

Men jag tänkte i alla fall åtminstone fråga om hur det blir med helgen sedan. Eftersom att jag även klädde på nya sängkläder hos mormor, då hon väntar besök ifrån sin son (min morbror då) och hans barn.... var egentligen tänkt att hans fru med skulle komma, men hon ska jobba hon...
Men i alla fall... med tanke på att mamma då ska resa till värmen, så kanske det inte blir så mycket familjen middag hos mormor i alla fall... Men antar och tror att resten (jag, brorsan och pappa) ändå kommer bli bjudna under lördagen i alla fall... annars så får man väl reda på det så sent som under lördagen då 1-2 timmar innan middagen är på G... för är ju så det brukar vara här vid norgebesök... HETS! samt DÅLIGT PLANERING!... hatar det...

Jaja... men ska dra i mig min skumma måltid bestående utav vegansk tacofärs med ESTRELLA CHIPS! Japp ni läste rätt... chips till maten!
Men har det för håller på att göra slut på den, men tar ju evigheter för mig att äta upp chipsen! Har nog haft den öppnad i snart en vecka jag. Jag tycker att chips är gott, men är inget som jag är besatt utav... salt och fett... nja... SÖTT OCH STARKT ska det vara!!
;)
 
Men ha're så gött tills vidare, så skriver jag här igen når jag har något HALVETTIGT att säga och berätta om igen ;)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: