blackmary.blogg.se

2017-10-11
10:41:00

Voff...

God morgon!

Hade en rätt bra dag igår. Förutom att jag åt en massa, så läste jag lite i solen på balkongen hos mig.
Och lite senare under dagen så drog jag mot pappa och gick jag en sväng med Lexus. Och denna gång var det mycket roligare att se honom, för nu gick han i princip normalt. Alltså inte som en blandning mellan en grey hound och en känguru som sist... skönt det! Dock så hade han förstört sin ena tratt!... hehe...

Mmm... och blev bara en kort vistelse hos pappa (och brorsan) igår, därför att de åt mat medans jag var ute med Lexus. Och strax efter den hundpromenaden, så sade brorsan att han skulle vila en sväng innan han skulle dra i väg på träning... så... kändes både dumt att vare sig fika, eller ens spela något kortspel då... haha!

Så då passade jag och pappa på att planera lite om de närmaste dagarna då istället!

imorgon så ska jag bland annat gå på MINST en promenad med Lexus igen, eftersom pappa ska igen på marknad med en kompis. Och eftersom Lexus har problem med tassen och så, så tänker jag vara extra vaksam över att han inte slickar på tassen och sådant... vill ju inte han ska bli värre igen!!
Sedan pratade pappa något om att han inte visste helt när mamma skulle komma hem ifrån Rhodos heller, men antar man brukar räcka 8 dagar istället för 7 dagar, när man pratar om att man är utomlands i en vecka? Humm... men pappa märker väl när mamma ringer om att hon vill bli upphämtad ikväll eller imorgon då... haha!

Men men... och dagen därefter så tänkte jag handla ihop med pappa också. För jag behöver bland annat kattsand och sådana tråkiga och nödvändiga saker jag... haha!
Tänkte även vid samband med det att kombinera det med en hundpromenad också... om det nu blir före eller efter handlingen får vi se... kanske inte blir något alls... bara jag får kattsandet så blir jag nöjd! HAHA!
 

Jaja, men ha're så gött tills vidare, så ska jag ta och dricka upp kaffeskvätten här, och därefter vara hundvakt!
Kommentar:
2017-10-11 @ 14:45:39
#1: Sofia

Hoppas Lexus blir bra snart <3 sv: ja gud vad glad jag blev! Inte ofta man vinner 1000kr att plocka smink för, det var helt fantastiskt :D

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: