carro.mary.blogg.se

2017-09-26
21:08:00

Avfrostad frys...

Min lilla frys före...

Min lilla frys efter...

Ja, jag vet... totalt ointressanta bilder, samt Information! Haha

Men i alla fall!... så har jag som bilderna avslöjar... rensat ur och frostat av frysen idag här! Känns "befriande" det... nu kan jag lasta på frysen med en massa "gottigheter" igen då ;)
Och med tanke på "avfrostningen", så passade jag då även på att både baka och laga en massa mat med. Det blev vegansk kladdkaka (som jag tog med till mina föräldrar idag, men inte ätit utav), tacofärs på sojafärs (som jag inte åt, bara lagt i plastbunkar i efterhand, som därefter är nyss lagt i frysen X)) och så banan och SOMMARBÄRSSMMOTHIE till frukost, samt falafel med en massa tacosås till middag! Så... då vet ni det! ;)

Mmm... annars så har jag varit på en hundpromenad med mina förädäldras hund Lexus, strax efter mitt "urfostande". Fikade därefter med mamma, pappa och även brorsan (som bor där tillfälligt nu p.g.a. badrumsrenovering)
Och när som jag kom hem igen. Så vart det att plocka lite här hemma och packat lite inför Örebroresan imorgon! Vill ha det någorlunda fräscht här hemma, när jag och J kommer hit. Och packningen är sisådär halvklar, men kommer att ta resten imorgon oavsett, med tanke på att jag kommer att behöva några utav sakerna till imorgon också... kvinna ni vet ;)

Ömm... ja... men blir nu bara att ladda på den "dödsviktiga" MP3n nu inför själva bussresan! Måste ju ha den för att isolera mig! Musik är bra rogivande det ibland! ;) :)
Och sedan så ska jag bara slappa och gå och lägga mig därefter...

Men... hoppas att ni haft en bra dag idag i alla fall! Jag har haft det rätt OK jag, är ju t.o.m. 100% frisk nu också... jippie!

Jaja... men god natt på er, så får vi se sedan om jag skriver ett meddelande imorgon, eller om det blir närmare söndag eller på måndag istället... det beror på...
Jaja... men god natt på er till vidare i alla fall! :)
2017-09-25
21:21:00

Dags att dumpa halstabletterna för den här gången! :)

Kokt vatten +...
...Visks halstabletter = gott och fräscht, och gott för halsen :)


Hellu på er!

Mår mycket bättre nu! Skulle säga att jag känner mig 99% frisk nu :) Så kommer förhoppningsvis kunna ta avstånd från halstabletter och sådant nu! :)

Jaja, annars så var jag en sväng ihop med pappa till HSB kontoret idag, och fixade fram en hyresavilapp. Har då kompletterat min ansökan till Försäkringskassans Bostadstillägg nu. Får se nu vad som sägs härnäst så, men blir det avslag denna gång. Så kommer jag inte ansöka något nytt förrän den 1a januari 2018 här, nog lika bra det...

Jaja, annars så passade jag även på att utföra ett TRÄNINGSPASS nu också, eftersom jag kände mig så pass pigg idag! :) Blev ett rätt så milt helkroppspass, men svettades väldigt lätt ändå... måste vara p.g.a. förkylningsviruset i kroppen det... haha!! Men gött som fan var det i alla fall! :P

 

Men nu blir det bara att läsa lite i körkortsboken, som en "godnattsaga" ;)
Och imorgon blir det att försöka frosta av kyl&frys här hemma. Jag har nämligen avstått att köpa så mycket kyl&frysvaror som möjligt nu på sistonde. Har tänkt rätt länge på att frosta av den, men ja... jag vill liksom "banta ur" den först... haha! Så tänkte passa på att göra det imorgon så...
Sedan så kommer jag även dra till mina föräldrar en sväng, för att gå med Lexus. Ska nog ta med mig lite rödbetssoppa, och kanske lite hemgjord kladdkaka med då? Har ju rödbetssoppa i kylen, och sedan så blir ju då blir den mjölkfria margarinet "urbantat" vid samma veva då också... haha! Men får se med det, ska ha min kyl&frys så tom som möjligt i alla fall ;)

Men men.. blir att slappa och läsa lite ur körboken här nu då...

Ha're så gött tills vidare! Hej då :)

2017-09-24
21:42:00

Varit småförkyld, men är nästan på "topp" igen!

Hellu på er!...


Haft det lite upp och ned igen här. Inte så mycket psykiskt denna gång, utan mer p.g.a. förkylningen nu istället...

Jag mådde egentligen BÄTTRE igår. Men efter att jag gick ut för att gå mot mina föräldrar och deras familjemiddag. Så vaknade jag idag upp ännu en gång med en kittlande hals, samt en tjock näsa på det också... "nice" ;)

Nej, men jag antar att min kropp inte var redo för att gå ut i kylan. Sedan så kan jag  fick extra förkylningsvirus utav brorsan också. För han var ju också förkyld igår, och dessutom så var han mer sjuk än vad jag var. För jag kunde åtminstone t.ex. äta maten, utan att få allt för ont i halsen och så...

Men annars så har jag INTE varit hundvakt åt mina föräldras hund Lexus idag. Vilket jag annars brukar vara under söndagarna, medans de är på sitt bilbingo. Utan idag var det istället min förkylda bror som tog han om hunden. Detta främst p.g.a. att han även kommer att bo där tillfälligt, då det kommer att renoveras i hans badrum. Kul för honom det! Inte lika kul att han är sjuk då men... det är vi båda två nu, men får hoppas på att liiite frisk luft ändå är bra för honom det då...


Nåja, annars så känner jag mig 95% frisk just nu... skönt det! Och blir att fortsatt att vila upp mig här. Har varit jävligt slapp på sistone, har varken tränat eller ens gått på gåbandet över en veckas tid! Har ju endast gått en sväng till butiken och gick på en hundpromenad i onsdags jag... känns inte så bra det :(... men samtidigt så känner jag att kroppen fortsatt behöver vila upp sig LIIITE till... för vill ju inte bli sjukare igen!

För... imorgon ska jag uträtta lite saker ihop med pappa på HSB, och under onsdagen så ska jag till Örebro! Ser mestadels fram emot det. Ser dock inte så mycket fram emot att gå ut i kylan och mörkret. Och ser inte heller fram emot bussresan i sig, men ibland så är det faktiskt skönt och avkopplande det med faktiskt! Så länge man får sitta själv och lyssnar på sig MP3, så är det faktiskt väldigt rogivande... :)
Men... bäst av allt ska det bli att få träffa J igen. Saknar honom nu...

Nåja, men hoppas att ni haft en bra helg, och at ni sluppit haft några dumma förkylningssymptom här...
Och god natt på er tills vidare! :)