carro.mary.blogg.se

2017-09-26
21:08:00

Avfrostad frys...

Min lilla frys före...

Min lilla frys efter...

Ja, jag vet... totalt ointressanta bilder, samt Information! Haha

Men i alla fall!... så har jag som bilderna avslöjar... rensat ur och frostat av frysen idag här! Känns "befriande" det... nu kan jag lasta på frysen med en massa "gottigheter" igen då ;)
Och med tanke på "avfrostningen", så passade jag då även på att både baka och laga en massa mat med. Det blev vegansk kladdkaka (som jag tog med till mina föräldrar idag, men inte ätit utav), tacofärs på sojafärs (som jag inte åt, bara lagt i plastbunkar i efterhand, som därefter är nyss lagt i frysen X)) och så banan och SOMMARBÄRSSMMOTHIE till frukost, samt falafel med en massa tacosås till middag! Så... då vet ni det! ;)

Mmm... annars så har jag varit på en hundpromenad med mina förädäldras hund Lexus, strax efter mitt "urfostande". Fikade därefter med mamma, pappa och även brorsan (som bor där tillfälligt nu p.g.a. badrumsrenovering)
Och när som jag kom hem igen. Så vart det att plocka lite här hemma och packat lite inför Örebroresan imorgon! Vill ha det någorlunda fräscht här hemma, när jag och J kommer hit. Och packningen är sisådär halvklar, men kommer att ta resten imorgon oavsett, med tanke på att jag kommer att behöva några utav sakerna till imorgon också... kvinna ni vet ;)

Ömm... ja... men blir nu bara att ladda på den "dödsviktiga" MP3n nu inför själva bussresan! Måste ju ha den för att isolera mig! Musik är bra rogivande det ibland! ;) :)
Och sedan så ska jag bara slappa och gå och lägga mig därefter...

Men... hoppas att ni haft en bra dag idag i alla fall! Jag har haft det rätt OK jag, är ju t.o.m. 100% frisk nu också... jippie!

Jaja... men god natt på er, så får vi se sedan om jag skriver ett meddelande imorgon, eller om det blir närmare söndag eller på måndag istället... det beror på...
Jaja... men god natt på er till vidare i alla fall! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: