carro.mary.blogg.se

2017-09-06
10:40:55

Den deprimernade hösten är här...

Det har regnat som fan... regnade hela dagen i föregår... var lugnare igår... men är värre idag igen...

 

Jag förstår inte folk som längtar till hösten jag...

...för jag själv så vill bara isolera mig själv mer än vanligt. Bara "burra" in mig i dubbla par kläder, samt en filt på det...

Dock så har jag tänkt att njuta så gott jag kan utav värmande drycker, soppor och sådant inom det närmaste här. Något som jag varit sugen på ett bra tag här är t.ex. Pumpasoppa. Vet jag åt det bland annat när jag gick på arbetsprövning på ett ställe som heter Miljövårdscentrum i Örebro. Kommer inte helt ihåg smaken, men för mig att det var annorlunda men... GOTT! Så då är det är ju bra att det är något som jag liksom... "ser fram emot" det då ;)


Annars så tänker jag likadant nu som förr, nämligen det att:

"Det kan lika gärna bli December och Julafton nu istället!"

För jag... hatar... eller ja.. jag ogillar hösten, eller jo... jag HATAR hösten jag! För hösten är mörk, kall, fuktig-blöt och... ÄCKLIG

 

 

Vintern är i alla fall CHARMIG... även fast den är ännu kallare. Så är den kall på ett annat sätt. Den har inte den dära fuktigt råa kylan, så som hösten är...


Vintern är också väldigt snygg, när de lyser upp snökristaller på natten efter de levande ljusena.

Jag älskar bakverkena och doften utav saffran och glögg. Jag älskar värmen utav glöggen, samt "lulligheten" man får utav alkoholen.

Jag gillar även den dära charmheten med julmiddagen. Även julmaten i sig inte tillhör mig favoritmat, så är den ändå väldigt MYSIG!

Det värsta med julen dock... FÖRUTOM kylan då... är dock den hetsen som ofta är med julklappar och att sällskapet runtomkring det... att man har förväntningar på att det ska vara på ett visst sätt :S Jag har själv den turen, att jag har en väldigt bra relation till julen... jag tycker inte att den måste vara perfekt... så länge man har gemenskapen... :)


Nåja... jag ska inte ta och babbla en massa om julen nu! Haha!!

Utan ja, jag ska istället nu försöka njuta att utav det lilla, som hösten har att bjuda på trotts allt!

Jag ska se fram emot "mysheten"... se fram emot de varma dryckena och sopporna... och ÄPPELRÄTTERNA med förståss! :) Jag ska göra det bästa utav det!

 


Humm... och så behöver jag sopsortera och sådant med (inte för att ni är ett dugg intresserade utav det då ;))

Men... det regnar... och jag måste UT för att sopsortera... jag vill inte ut... men måste det hursomhelst... så småningom!

Jag var ju ute på hundpromenad igår... men då regnade det inte... höhö!

Puuuh... men ska ta och göra iordning mig, och försöka utföra lite VETTIGIA saker här idag med...

Inte bara isolera mig... är inte nyttigt att isolera sig för mycket... även om det till stora delar är skönt... och är... "tryggt"

 


Men hej så länge på er, innan denna text blir allt för obegriplig och... inte för deppig ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: