carro.mary.blogg.se

2017-09-10
21:05:00

Har bitvis piggnat till...

5te sept (tisdag) VS 9de sept (igår, lördag)

5 sept:
Bilden var runt 15.00 i tisdags. Jag hade bland annat varit hos mormor och städat hos henne. Var helt slut i både kropp och själ.
Kommer inte ihåg om jag hade på åtminstone mascara eller ej på denna bild? (ibland när jag sminkar mig, så använder jag endast mascara)
Men hursomhelst så ser jag ut så som jag mådde den dagen, nämligen som en blonderad, gammal och sliten afghanhund typ... haha! Men skönt att det rosalila i håret är nästan borta iallafall! :)
9 sept:
Bilden var tagen igår innan familjemiddag (runt 16.00 tiden) Och då var jag bra mycket piggare i både kropp och själ jämtemot hur jag var i tisdags! :)
Men självklart så är jag ju mer sminkad med. Vilket kanske också bidrar till att jag ser "piggare" ut? Jaja...
Annars så vet inte hur tydligt det dära munssårsherpesen syns, som är i underläppen? Den har i alla fall stucke till under några dagar här, men verkar börja gå över även det nu... skönt det! :) Dock så är det allt ofta jag får sådant, men antar att mensen är på G snart...

Och idag så mår jag ÄNNU bättre!
För idag så har jag bland annat passat på hunden Lexus. Samt att jag har tränat ben och rumpa också :) Bilden i bakgrunden visar det "gymmet", som jag spenderat mitt lilla pass på då ;)
Och när jag kom hem idag här så tog jag mig en snabbdusch, samt att jag applicerade en ansiktsmask på mig. Jag använde mig utav JorgObé Peel Off Mask. Men jag vågar varken säga om den är bra eller ej. Har använt den 3-4 gånger, men kanske att huden blivit NÅÅÅGOT fräschare? Haha!
Mmm... Och ingen dag går ju inte att INTE att klara utav, utan att ha ätit någon choklad?
För choklad måste man ju ha, för annars dör man?
Eller det kanske var MAT man måste ha?? ;)

Nej, men gjorde 2st mikrokladdkakor. Den första kladdkakan var likadan, som de senaste gångerna jag gjort dessa mikrokladdkakorna (http://blackmary.blogg.se/2017/september/en-diss-och-en-hiss-under-en-och-samma-dag-matgodis.html)

Men så tyckte jag att den var nååågot för mäktig, men var samtidigt ändå sugen på något "choklad-aktigt" ändå... hehe...

Men jag hade bl.a. en brunprickig banan här hemma. Och eftersom jag sett några recept med chokladkakor med just... BANAN i sig. Så passade jag på att improvisera litegranna med bakandet här.
Och ja... faktiskt så tyckte jag att "kladdkakan" med banan i sig var ännu bättre än den första kladdkakan var (och var även mer som chokladpudding i konsistensen). För den var mycket fräschare i smaken. Man känner smaken utav banan, men inte på en sådant kraftfullt sätt. Men gillar man inte banan, så är detta recept inget för dig... men JAG kommer att göra denna flera gånger framöver... för jag tyckte att den var... asgod och fräsch! :)
Jag lägger upp recept på Mikro-Banankladdkakan en någon annan gång framöver här!
 
 
 
Jaja, jag tänkte inte göra ett så mycket längre inlägg just nu här. Dels för jag vill tänka på mig först och främst nu. Jag har som sagt känt mig rätt så sliten på sistone här. Är just därför jag inte varit så aktiv bloggen heller. Och ännu mindre vettigt har det såklart känt att skriva bara en massa meningslösa inlägg också! ;)

Men hoppas att ni har haft en fin helg och så här!
Ha're gött och god natt på er! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: