carro.mary.blogg.se

2017-09-12
09:48:35

Igår, men mestadels idag...

God morgon på er!

Igår kväll så utförde jag ett köp på EMP. Det blev bland annat två av de plaggen, som jag visade i det senaste inlägget... men blev även någonting annat med, som jag INTE visade upp... nämligen en rolig och värmande grej/plagg... kommer nog att passa mig! Jag kommer och visa upp samtliga inköp, när som jag fått paketet därifrån sedan ;)
 
Men idag så startar jag dagen med tvätt och tvättid här!
Och mitt i tvättandet... vid sisådär 14.30-15.00 tiden så kommer jag att gå på hundpromenad med mina föråldras hund Lexus. Och däremellan så ska så småningom slutföra själva tvättandet (jag bokar alltid 2st tvättider efter varandra, så att jag har gott om tid på mig)
Får se sedan om det blir någon fika ihop med mina föräldrar med sedan vid samma veva... Det kan bli stressigt det...


LÄS INTE VIDARE, OM NI INTE ÄR INTRESSERADE UTAV ANDRAS SKIT NED HÄR! :)

Jag har även planer på att kolla igenom, samt utföra de där grejerna med Bostadstillägg mera grundligt också. Men är det är sååå många papper, som ska kopieras och sådant. Men jag tar lite bit för bit med det, för jag blir bara så panikslagen utav det. Så fort jag ens tänker på det så börjar jag nästan grina... jag vet... jag är en FJANT!
Och med tanke på "planer", och ta saker bit-för-bit, och att bli panikslagen, och ja... nästan grina! Så har jag sedan i söndags börjat läsa lite då och då i min gamla övningskörningsbok också! Fan... skäms bara när jag tänker på det, samtidigt så vill jag försöka... igen! Jag tänkte ge den en sista chans nu i alla fall! Boken har annars lugge under mitt soffbord samma dag som jag flyttade in i min lägenhet här. Vilket innebär att boken lugge sisådär 1½år där... jävla vilken lat idiot jag är! Men samtidigt är jag rädd att sitta bakom ratten, och få höra att jag håller på att gasa ihjäl bilen med... höhöhö...
Men hursomhelst med detta så vill jag försöka ta tag i alla diverse vettiga sysslor. Sådana sysslor som inte bara har med mitt hem och göra, eller med mina föråldras hund, eller med mormors städande, och att umgås med J osv...
Jag ska försöka utvecklas som människa igen! Men det är hårt och jobbigt att tänka på det, för jag blev mer eller mindre behandlad som en "pingisboll" under tiden mellan 2009-2015... och jag är rädd för att det kommer att ske samma sak nu också... är väl därför jag är rädd för att ha allt för mycket mål också... även om man gör listor då och då på det man tänker att man skulle tänka sig vilja göra, så är det något som stoppar en... antingen själva aktiviteten eller den panikfulla sociala situationen...

Pust... nä, ska dra i mig resten utav min frukost nu och passa på tvättiden igen här nu...
Sedan så ska jag se fram emot EMP paketet. Och allt det andra... ja... det ska jag ta bit-för-bit, lite åt gången är totts allt bättre än inget!

Hej så länge...
Kommentarer:
2017-09-12 @ 11:47:58
#1: Tina

Även om det givetvis är mer optimalt att ha manuell bil så rekomenderar jag starkt att enbart satsa på automat om du vill checka av körkort på din lista ganska smärtfritt. Du behöver inte tänka särskilt mycket när du kör automat, egentligen bara hålla koll på trafikregler.
Du behöver alltså aldrig vara rädd för att få kärringstopp, problem med koppling och dragläge, gasa för mycket/för lite och du slipper växla.
Jag har körkort för både och men kan säga som så att jag kommer aldrig att köpa en manuell bil igen efter att ha haft automat.

Svar: Självklart förstår jag att det bästa att ha körkort för manuell (och automat). Men likt som du också nämner, så är ju det simplare att få till körkort för enbart automat. Jag har faktiskt haft tänkt på just enbart automat de senaste tiden också. Så förhoppningsvis så kommer jag minst ha körkort för automat då.
Och mitt fall så är det viktigaste att jag kan få frihet till att ta mig till och från längre sträckor.
Så ja, som det är just nu så är bra MER för automat, än både och. Bättre än inget körkort alls :)
Caroline

2017-09-12 @ 16:53:32

Det är så jobbigt när det är så mycket med allting... Förstår att du kan börja gråta av det :/

Svar: Inga fel när det sker saker då och då. Men ja, när det blir för mycket på en och samma gång, så kan man lätt få panik av det hela :/
Caroline

2017-09-13 @ 14:12:36
#3: Sofia

Hatar den där pingpongmatchen vissa kör på människor. Usch. Men någonstans finns det bra personer som vill en väl och de ska man vara rädd om :) sv: ja det där med internet är klurigt. Det är bland det bästa och det värsta och jag känner precis som du - ska man utsätta ett barn för all krav och press och hets? Svårt det där.

Besatt av Britneys ögonbryn? Haha! Har aldrig tänkt på hur dom ser/sett ut x)

2017-09-13 @ 14:12:36
#4: Sofia

Hatar den där pingpongmatchen vissa kör på människor. Usch. Men någonstans finns det bra personer som vill en väl och de ska man vara rädd om :) sv: ja det där med internet är klurigt. Det är bland det bästa och det värsta och jag känner precis som du - ska man utsätta ett barn för all krav och press och hets? Svårt det där.

Besatt av Britneys ögonbryn? Haha! Har aldrig tänkt på hur dom ser/sett ut x)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: