carro.mary.blogg.se

2017-09-22
21:15:43

Världens godoaste soppa (Rödbetssoppa)

Rödbetssoppa (gammal bild)
Recept: (http://blackmary.blogg.se/2017/january/rodbetssoppa-till-frukost.html) (https://www.arla.se/recept/rodbetssoppa-pa-minuten/)


God kväll på er!
Blev mer balanserad i kropp och psyke under dagen här. Var tidigare idag till Coop då jag bland annat införköpte mig ekologiska rödbetor (ej förkokta) och havregrädde till min rödbetssoppa idag här.
Blev dock inget smakprov på den förrän sent mot kvällen här. För att jag skulle uträtta lite om mitt ärende med FK-tjosandet, och i samband med det så blev det även en hundpromenad och så en fika på det...
 
...så hann endast med att förkokarödbetorna, innan det, och fick istället "nöja mig" med 2st smörgåsar och så 2st varma koppen istället ;)
Men det var gott det också, förutom att det gjorde ont i munnen, när som jag skulle svälja smörgåsarna... får hoppas att mun och hals blir bättre snart då, men har även snuvig i vänstra näsborren, samt smått rinnig i vänstra ögat också... morr!

Och ska jag lita på det J sade förut, så var han med hängig och dessutom varit sjuk. Och när jag läst runt lite, så verkar det även vara sjuktider nu. Vet inte vad jag ska tro på i mitt fall, men vet jag blev dålig efter tisdagskvällen... så ja... antingen så är det förkylningstidernas fel, eller så är det "Mr. Morgans" fel... höhö!
 
Jaja, men förutom en dova förkylningssymptom, skumma drömmar, ökad känslighet (psykisk p.g.a. allt runtomkring mig) Så...
Så... anser jag ändå att saker och ting ser lite ljusare ut nu igen här! :)
Och ja... efter att jag varit hos mina föräldrar, och kommit hem här...
Så... till slut gjorde jag processen med Rödbetssoppan också! Och ja, det var riktigt god, men kanske skulle haft mera smak i den? Den smakade nämligen inte lika mycket som de andra gångerna jag gjort den. Men hade ju i råa ekologiska rödbetor idag, inte förkokta. Sedan så hade jag inget salt i den heller, så kanske beror på det... men jag tycker ju att svartpeppar och gullöken ger tillräckligt med smak annars... gillar ju knappt salt jag... höhö!

Men ska ta och lägga mig tidigt här jag.
Hummm... och kanske ta en FRJÄRDE kopp med rödbetssoppa då också?? Haha
Nej, men vill bli friskare igen här, skulle vara bra uppskattande det faktiskt!
god natt tills vidare på er! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: