blackmary.blogg.se

2018-04-18
10:36:54

Långsamt, men framåt :)

Hellu på er!
 
Har varit lite slö här efter att ha varit förkyld och så...
...men annars så tänkte jag bara ta och uppdatera om att tapetseringen äntligen är igång! Påbörjades i måndags, det är knappt hälften som är klargjort. Sedan så kommer det ändå inte bli så väldans snyggt ändå. För de tapeterna vi har använt utav, är sådana tapeter som låg kvar i lägenheten som jag köpte den. Men de är i alla fall vita och SNYGGARE, än de vitdassiga med brun-gröna möster som var innan. Dessutom var de väldigt slitna och hade en massa sprickor på sig...
Jaja, även om det inte kommer se sååå bra ut efteråt, så ska det duga till katterna i alla fall. Det är liksom bara ett rum jag har till en byrå, tvättgrejer och så lite kattsaker så. Därför brukar jag kalla det för KATTRUMMET! ;)
 
 
Men även om det är kul att "kattrummet" är igång, så blir jag samtidigt stressad utav det. Igår så hade pappa tänkt att komma hit i två omgångar, men jag ville vara själv (även om jag var hemma hos lexus medans han tapetserat här) men ja, också tyckte att pappa skulle få vila upp sig med. Så kommer han INTE hit idag, för han skulle väl göra något annat idag...
Men däremot så pratade vi om att han kommer IMORGON... och DET känns lite uppstressande. Just för jag ska tvätta hos MIG, jag ska städa och sådant hos MORMOR, och ja... pappa tapetserar mitt i allt hos mig! Så det kommer att bli en väldans mycket grejer på en och samma gång här!
Men så orkar inte jag inte heller att ringa honom hela tiden... är säkert väldigt dumt utav mig... just för då är det endast mitt fel att jag ska krångla till det för mig...
Ja, jag vet! Jag är dum och klantig... och usch så ont i huvudet jag får utav det här... hö-hö-hö...
 
Men... samtidigt så vill jag vara en snäll, omtänksam och TACKSAM person med. Jag är väldigt dålig på att säga rätt ut till folk (nära som främmande personer) att jag tackar så mycket för hjälpen för något. För antingen så blir jag bara stel, eller så blir jag generad, eller så bakar jag något... haha!
Och ja, det är ungefär det jag tänkt göra till min pappa här... nämligen att BAKA till honom, som uppskattning ;) Jag tänkte redan idag ta och köpa ingredienser till Radiokaka till honom. Det är asäckligt, men han gillar ju det så... varför inte göra det då? Sedan borde jag väl köpa hostmedicin och grejer med, för jag drack ju upp allt som han kom till mig häromveckan... haha!
 

Jaja, men har sedan länge sedan dragit i mig min frukost. Ska försöka fräscha upp mig något här innan jag drar till affären. Sedan vet jag inte om jag ska testa på att träna, eller gå på gåbandet? Jag har lite ihållande hosta, men förkylningen är borta! :) Så får se om jag utför något MILT pass i alla fall... får se, men jag vill ta ett bad och sådant i alla fall, vare sig jag svettas något eller ej ;)
 

Men men... tänkte bara slänga upp en bild utav en liten del utav kattrummet med här. Är inget speciellt alls men...
...sisåhär ser det ut nu i alla fall. Är inte sådär assnyggt då men...
Och sedan så är det även 2 olika sorters vita tapeter X)
Mmm, den dagen jag säljer lägenheten. Så vill säkert de som flyttar efter här... snygga till det extra ;)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: