blackmary.blogg.se

2018-08-16
20:40:00

En helt J-VLA underbar sommar!

Go kväll på er!
 
Var en bra tag sedan jag skrev något här. Men jag ville njuta fullt ut med min pojkvän som spenderade mestadels utav sin semester här hos mig. Och under de senaste fem dagarna så har jag dessutom varit hemmes hos honom i Örebro tills idag här.
När vi var här så var det mest en massa ut i solen, promenader, njuta av utsikt och natur och BADA... eller ja, snare så har jag SIMMAT en hel del under den här sommaren! Det är jag som jag stolt över mig själv faktiskt!
För sommaren år 2016 var rätt så varm, men inte såpass fin den detta år. Men jag simmade endast 2 gånger då, men jag var så obekväm men mig själv då så jag tittade mest på min pojkvän när som han doppade sig i Fryksta badplatsen då... haha!
Och sommaren år 2017 var ju hur kass som helst. Var bara blåsgt och kallt då. Jag badade/simmade inte en enda gång då, men J var tvungen att ta endast ett dopp då.
Men NU... i år 2018, så simmande jag säkert 10 gånger! Och det känns asbra! Badandet/simmande har varit mina största höjdpunkter under denna sommaren!... eller ja... min pojkvän var väl min pojdpunkt då men... men jag tror att man förstår hur jag menar ;)
 
Annars så har vi haft det en mysigt med en massa dricka... mat, hemlagat som hämtmat... blev ett antal gånger vi drog till Kils Grillhus efter badet... HE-HE-HE... och favortien för mig, blev en vegetarisk pizza som heter Isabella... och självklart med lite sriracha på den då ;)
Och det blev även en del asiatiskt, köttbullesmörgåsar, kräftskiva, tacos och en jävla massa hambugare... och en massa andra gotterier ;) Dock känns det ju lite hemskt då att efter alla synder med god alkohol och mat, sedan åt en asäcklig hamburgare när jag kom hem här då. Tomaterna var ju mögliga efter Örebroresan, och hade ju inga fler grönsaker... MEN... får köpa det imorgon.. efter jag tränat!... jag har bara tränat TVÅ GÅNGER, och den gångerna var i tisdags och onsdags under tiden som pojkvännen börjat jobba igen... NEJ, jag kan inte träna när någon tittar på mig... jaja...
 
 
Men för att inte avsluta mitt påbörjande POSITIVA inlägg till ett MER NEGATIVT begynnande avslut... så... avslutar jag detta inlägg med en glad bild på mig med en...
...Rom och Coca Cola och lime ifrån i måndags! ;)
 
Mmm... får se om jag lägger upp fler bilder ifrån den senaste månaden här också. Men är mest utsiktsbilder från höjda, badbilder, alkoholbilder och en jävla massa bilder på MAT!... får se om jag plockar ett fåtal bilder utav dem. Kanske är dumt och onödigt också? Men får se vad jag för ork och lust med...
 
Men god natt tills vidare på er!
Kommer troligen inte skriva något nytt inlägg nu igen förrän på söndag eller måndag. Jag vill "återställa" mig först...

Men hoppas ni haft en bra sommar ni med, även fast jag mest sett klagomål från de flesta andra. Vilket jag förstår om man är inomhus... JA, jag vet att vi är olika och tycker olika, men JAG älskar sommarhettan vi hade här. Vilket borde väl märkas när jag badat så mycket? HAHA...

NEJ... God natt på er ännu en gång! ;)
Vi höres vidare! :)