carro.mary.blogg.se

2018-02-11
18:58:00

Igår, idag och... klyftpotatis?? (bild)

Hellu på er!

 

 

Igår så vart det bland annat en fiskmiddag samt Schwarzwald till fika hos mina föräldrar. Det var rätt så gott och trevligt där. Och emellan maten och fikat, så spelade mamma och mormor chinaschack vid ena sidan utav bordet, medans jag, brorsan och pappa spelade kort. Jag vann 3 av 5 gånger, så det gick rätt så bra för mig då ;) blev 2a på de andra omgångarna också! ;)

 

 

 

Och idag söndag så ville jag röra litegrann på... kroppen... för att jag hade fått nog utav min slapphet, som jag haft fredag-lördag! Vilket visserligen beror på mer eller mindre... "kvalitetstid" det... ...men hursomhelst så utförde jag till slut ett litet träningspass på ca 1½ timma. Med mest focus på ben och rumpa...

Mmm, jag borde även träna mer på de andra muskelgrupperna också, men de gånger som jag gör det. Så blir det blir det liksom inte endast överkropp då. Utan då blir det som oftast HELA kroppen istället, som då "självklart" också då inkluderar... rumpan! X) Men jag antar att det är bra att jag gör något än inget alls... så allt för slapp och fördjävlig är jag ändå inte... beroende på vad man jämför med... jaja...

 

 

Men nu så blir det att mestadels att slappa igen. Inväntar bland annat på farmen vid 20.00 här. Humm, jag kanske då ska ta och fixa till lite klyftpotatis med lite cocktailtomater och pressad vitlök till det då? Det är väldigt gott det! Och matigt och "snacksigt" på en och samma gång... kan det bli bättre? Mmm... nja... choklad och varför inte rom och Coca cola är ju ännu trevligare det... men är ju bra och vettigt med lite omväxling emellanåt också ;)

Mmm... och såhär kan ett enkelt och hyffsat snabbt "mellanmåls-snacks-måltid" för mig se ut.
Med helt jävla vanlig klyftpotatis (helst med skal) ifrån frysdisken, lite skivade tomater (t.ex cocktail eller plommontomater) samt lite pressade vitlöksklyftor och så lite cayennepeppar och ev salt på det.
In med det i ugnen i 15-20 minuter på ca 225 grader...
...gott att äta som det är, eller varför inte ha på lite BBQ-sås eller ketchup eller något annat... GOTT?!
Humm... jag måste nog fixa till denna "rätt"... här och... NU!
 
 
Men vi höres vidare så småningom!
Och ha det så gött ni kan till dess!
God natt :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: