carro.mary.blogg.se

2018-01-10
18:44:00

Jul och nyårsuppdatering

Hej på er igen!
 

Hoppas att ni haft en fin jul och nyår, samt en fin början på det nya året! :)

Jag har i alla fall haft en mestadels bra jul och nyår. Jag firade det ihop med min familj, mormor och med min pojkvän (som då också spenderade sin semester här) Det blev mest en massa god mat och dricka. Men nästan bäst av allt var presenten som jag gav till min pojkvän... och presenten till honom var då ett täcke och en kudde till honom då ;) Och har man läst i tidigare inlägg här, så har jag nämligen nämnt just det att jag skulle ge honom något som på sätt och vis "INTE" är en present till honom. Utan att det snarare är en present till... OSS! hehe... jaja, han vart glad över dem i alla fall! Lite trevligare det än att använda mina filtar som sängkläder ju ;)

Och utav honom så fick jag ett värmeelement och en värmefläkt! X) Han tyckte väl att jag gnällt för mycket över att jag fryser så väldans mycket ;)

 

Men sedan (under samma tid som J hade sin semester här) så fick han agera både som kattvakt och hund den 4de januari. För jag valde att vara med på begravning i Oslo. Själva begravningen i sig var såklart sorlig, men tyckte samtidigt att den var fin. Men jag fick nästan psykbryt EFTER begravningen, då det skulle serveras matiga smörgåsar och kaffe och sådant... jag fick gå ut 2 gånger för det blev för röriga ljud för mig. Hatar att alla de olika ljuderna från alla bord. Man hör inte vad folk säger. Man för var tredje ord, som folk säger. Sedan lyssnar utav per automatik på minst 3 olika personer på en och samma gång.

Och  blev så irriterad när som jag knappt tuggat 3 tuggor på min första smörgås, och mamma säger: "ska du ha en till?" ööö.... hallå!!! jag har inte ens äte 10% utav den macka jag redan äter på! Och när jag stack ut mot gravstenarna första gången så kom pappa efter mig... "är det jobbigt? vill du sitta i bilen? det blir fika snart" "jag kommer snart" sade och svarade jag till honom då. Och när jag väl kom tillbaka, så frågar mamma: "går det bra?" och då stack jag igen! Det värsta var då inte att bita ihop och stanna kvar för sakens skull... sakens skull att sitta och äta och ha det så kallat "trevligt".

Pust! Jag förstår ärligt talat inte varför folk ska äta efter på begravningar jag. Man kommer inte dit för maten! Man kommer dit för att sörja! Känns faktiskt respektlöst att äta! Kanske är jag dum i huvudet, som tänker så? Jaja...

Och efter begravningen, så åkte vi även till min morbrors hem och åt vidare på den överblivna maten där med de mesta utav folket. Mmm... i detta sammanhang så tycker jag att det är mer VETTIGT att äta, umgås och prata om gamla minnen. För ja... det är ju ändå fint och trevligt. Men inte äta i Kyrkan... usch...

Men nu är den resan till Oslo och Norge över för nu. Skönt det. Och jävligt skönt att slippa och sitta ihop tryckt i mittensätet. Jag hatar trånga utrymmen, men jag ville ändå med. Jag VILLE vara med på själva begravningen, men skönt som fan var det att komma hem igen till mig älskling också! Det första det jag gjorde efter jag stängt igen lägenhetsdörren, var att krama om honom. Och då är jag inte den mest kramgoaste personen i världen, och verkligen inte den som BÖRJAR att krama någon. Men jag var så glad över att se honom, och tacksam över att han tog hand om katterna och även mina föräldras hund... det uppskattade jag som fan!

 

Jaja, och sedan så var vi även en sväng ihop till Örebro också. Jag kommer därifrån idag faktiskt! Jag var där mellan den 6te och 10de januari. Vi slappade och myste mest, MEN jag passade även på att träffa en gammal kompis vid samma veva också!

Det var nämligen så att två dagar innan som vi drog till Örebro, så pratade vi lite om det sociala och om våra kontakter och vänner. Och HAN fick mig att ta kontakt med min kompis L då. L är ifrån Kil, men bor och jobbar numera i Örebro. Så ja, det var riktigt trevligt att få träffa henne igen nu då! Så ja, tack J ännu en gång! Tack för djurvaktningen, och tack för att du fick mig att kontakt med min vän! <3

 

Men NU däremot så njuter jag faktiskt utav att vara själv hemma. Själv med katterna. Var kul att se att Svea kom på en gång, och att Nova sedan lade sig bredvid med och datorn medans jag tog igen några youtubeklipp :)
Det var även tänkt att jag skulle träna med, men... jag tar mig an det imorgon istället! Nu vill jag mest komma ned i varv, och ja... baka och äta scones kanske? Jag gillar att äta... på mina villkor... inte efter att lyssna på folks hetsiga ord... mat är viktigt... men det är inte det mest viktiga här i livet... mat läker inte all sorg här i livet...

Jaja, men åter igen! Hoppas att ni haft en fin jul, nyår och ny början på året nu! Och så höres vi vidare igen imorgon, övermorgon eller något. Men inom kortare tid än vad det varit nu i alla fall, men det är ju för jag har velat vara så trevlig och social som möjligt med min pojkvän det :)
 
God natt!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: