carro.mary.blogg.se

2018-01-29
15:20:13

Mina 3 senaste onlineköp!

Hellu igen!

Tänkte bara visa upp lite utav mina 3 senaste internerköp här, som också är mina 3 första köp för år 2018 här ;)
Köpen är ifrån Deltea, Åhléns och LYKO... vissa saker är mer intressanta än andra... vissa saker kanske inte alls är intressanta heller... haha!
Men det är ju bara att klicka bort denna sida ifall detta är extremt ointressant ;)
Men först ut är:
 
Delitea:
Mest teer och saffran. Var extrapris på samtliga, och jag gillar att variera ifrån kaffe till te. Men är noga med att det ska vara fräscha smaker, när det kommer till just te. Annars är kaffe så mycket godare ;)
Saffranet ville jag såklart passa på att ha litegrann utav, för är ju så gott!
Annars det som är NYTT för mig är kryddorna, chilin* och himalayasaltet. Jag använder knappt salt, men eftersom jag läst att det ska vara "nyttigt", samt det var kort datum (extrapris på den också) Så ville jag testa på denna. Är säkert gott att ha på potatisklyftor eller något...
Mmm... och dadelsirapen var också ny för mig! Och eftersom jag blivit matad utav en massa veganyoutubers och sådant och dadlar här. Och därmed också köpte färska dadlar i julas (viktigt att de är färska, för då smakar de lite som vaniljkola! :P) Så blev jag även intresserad utav denna sirapen också. Jag har testat att ha den på pannkakor och i mikrokladdkakor än så länge. Och ja, det smakar helt ok, men inte i närheten så gott som det är med färska dadlar ;)
Och till *chilin då...
Jag har nästan gjort slut på min chili habanero sedan innan (också köpt ifrån delitea). Den är asstark!... men god! ;)
Och ja, jag blev ju lockad utav att testa på denna chili på 100.00 scoville med. Men utav det lilla jag smakade utav den, så smakade det mest sött... lite som cayennepeppar.
Humm... undra vad 10/10 betyder på Fynbosen? Förstår att det är för den är så stark som det bara an bli, men jag undrar vad den hade fått i "scovillenivå"?
Jaja, men nu vi går över till nästa inköp istället!...
 
Åhléns:
Ett schampo ifrån Oliv. Ett balsam ifrån Professionell Hair Care. En hårinpackning, som också är ifrån PCH (Professionell Hair Care). Och så 2-pack läppbalsam ifrån Oliv.
Och jag är jääädrigt glad över att ha detta läppbalsam igen! Detta är nämligen mitt favorit läppbalsam.
Har annars under 2-3 veckor haft ett envis spricka i höger mungipa, som aldrig velat försvinna. Jag har så testat att smörja upp den med bland annat EOS (den som rosa) men också med andra läppbalsam och även läppstift! Men de har bara känt OK i några timmar, och sedan har det spruckit upp igen! Men efter 2-3 dagars användning utav läppbalsamet ifrån Oliv så... är sprickan borta! Asbra är den! Men beror nog på att den är mer krämig och inte så "ojlig" som var EOSen är. För jag upplevde att den liksom bara försvann till ingenstans... vårdade inte ett skit... så tänker inte köpa den igen, men det är synd för det var annars SPF 30 i den...
Men men, nu går vi över till den tredje och sista inköpsstället!...
 
 
LYKO:
Ett ansiktsvatten ifrån Utrekram...
Fyra stycken sheet masker. Har sett så mycket sådana masker på bloggar, Youtube och likande ställen, men har aldrig själv testat på det. Så ja, jag är så intresserad utav att testa på det jag också det då ;)
Mmm... och köpte två styckena hårpenslar också! XD Jag är nämligen jääävligt sugen på att blondera mig! Jag har två förpackningar som ligger och väntar. Och sedan har jag ugn/grill folie också...
Mmm... får se hur tuff jag är och kommer att vara med det. Just för att jag har väldigt stor respekt för blondering. Jag har nämligen fått väldigt varierade resultat utav det. Men visar sig om jag vågar att visa upp några före och efter bilder på mig och mitt hår framöver här! ;)
 

Och ja, det var det... det var mina första internetköp för detta år detta...
Får se när nästkommande inköp blir sedan ;)
 
Nej, men hör av mig vidare om vad som hänt härnäst, och så får vi se hur det blir med blondering och sådant också...
Men ha det så gott tills dess!

Hej hej! :)
Kommentar:
2018-01-30 @ 12:09:22
#1: Sofia

Tycker sånt här är jätteroligt att se :D sv: jag trivs jättebra på nya jobbet än så länge, känns som att jag hittat rätt! Tycker absolut du ska smaka Redbull med blåbär och tranbär (den röda). Dom är också svingoda :D

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: