carro.mary.blogg.se

2018-06-08
21:18:00

Hemma och lite avkoppling, och snart...

...iväg på en längre resa!
 
 
Go kväll på er!
 
Jag har varit hemma ett tag, men har velat koppla av och "ställa om mig" innan som jag är hemma på... "riktigt"! ;)
Men som tidigare sagt så har jag varit några dagar i Örebro hos min pojkvän. Vi spenderade även en MILD nationaldag tillsammans med god mat och halvtaskig dessert... eller ja, pojkvännen var besviken på grillen (maten) medans jag tyckte att jag borde ha bidrage med en bättre dessert... lite bilder utav maten kommer nedan här* ;)
 
Men nu är jag i alla fall hemma efter att mamma hämtade mig efter hennes jobb. Vi handlade bl.a. dopgåvor* och även presenter till både pappa** och morfar, innan jag kom hem (min ena kusin R ska döpa sin son nästa söndag har jag för mig? Och så fyller pappa på onsdag, den 14de juni, samt att morfar fyller den... 10de juli har jag för mig X))
 
 
Men i alla fall så har jag haft det rätt slappt och skönt ihop med min pojkvän här. Var bara diverse bussersorna som inte var allt för roliga, samt att jag var besviken på att jag inte bakade något till nationdalgen! Min pojkvän bryr sig inte alls om diverse högtider, för han har mer eller mindre obehagliga minnen utav dem. Vilket är ju "bra", för då behöver man inte tänkte på ens egna presentation... men jag gillar ändå charmen med högtiderna jag... behöver inte vara värsta firandet... för det gillar jag ju inte heller det...
 
 
Men men... ska koppla av vidare och kolla igen diverse youtubeklipp och andra mer vettiga saker innan som jag drar till *NORGE på fredag! (tror det var fredag... senast lördag bli det ju...  för dopet är nu nästa söndag den 17de juni!)
 
 
Jaja, men innan dop. Så blir det en familjemiddag imorgon, samt att jag (vi) ska** fira pappas födelsedag på torsdag... så kommer jag att säga god natt här... efter jag lagt upp dessa bilder:
En god pumpasoppa... och en massa HALLOUMI! T.ex. halloumiburgare! ;)
Grillning under nationaldagen...
Det har varit en massa SALT!... T.ex. chips, grillad och SALTAD lax under nationaldagen...
...och lite söt glassefterrätt med porrgubbar ;) :P
Ja, det var en massa rester och annat som var just salt!... men jag är inte alls en saltig person...
Och när red bullen kostade 26kr för EN, och kostade 40kr för 4 st!... samt att jag var så jävla sugen på just CHOKLAD!... så nej, det var mer vettigt att köpa glass då enligt mig. Jag tycker att 26kr är överdrivet, men vad hade det inte varit med 26 krs LITEN red bull ihop med en pressbyrå chokaldbar?? haha!! Nej, så det fick bli glass idag då ;)
 
Nej, nu blir're att njuta utav CIDER OCH CHOKLAD!... kolla åter igen mera youtubeklipp, se fram emot familjemiddagmiddagen imorgon, fira min farsas födelsedag... och vänta på min klänning jag köpte häromdagen jag tänkt ha till Norgedopet! X)
 
 
Men god natt till er tills vidare... så hoppas jag ni haft en fin sommar och nationaldag hitills!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: