carro.mary.blogg.se

2018-03-02
10:19:29

Med lite "synd" blir det mera "synd"?

Hej igen!

Jag har haft lite utav "firar-vecka" här. Eller ja, den är inte slut än... för den slutar på söndag! ;)
 
Först firade jag den såklart på min riktiga födelsedag för mig själv i onsdags! Eller ja... jag satt videopratade med mi  pojkvän över skypen från att han kom hem ifrån jobbet tills att jag "slängde ut" honom, när som farmen började på TVn ;)
Och då blev det bland annat en massa bananer på början utav dagen. Sedan så blev det att mysa med 3 cidrar, och 2 snapsar Dragon Blood* "med" min pojkvän. Och sedan som vi sade god natt, så värmde jag en stor pizza**som jag hade som kvällsmys till farmen då ;)
Det var en bra dag, även om jag höll med min pojkvän ibland att det kändes emellanåt att det faktiskt var HAN som fyllde år. Just för att han fick se mig... HAHA!
Nej, men det var en BRA dag... dock var jag dum och klantig när jag åt pizzan på kvällen... för spillde BBQ-sås på min soffa! :O

Och nu över till idag fredag då, så kommer det att bli dels en hundpromenad med Lexus hos mina föräldrar... (obligatoriskt under torsdagar och fredagar det)
...och därefter blir det att vänta både på att mamma kommer hem ifrån jobbet, men också att brorsan kommer över en sväng. Och då blir det fika och kortspel då...
...OCH sedan så blir det ett "hopp" igen till söndagen så. Så kommer det bli det riktiga firandet med middag och säkerligen en fika på det då. Jag ska vara den som bestämmer vad det blir för någon mat, men jag är inte helt säker än. Men det verkar bli tacos eller asiatisk hämtmat. 
Men jag är i alla fall mest sugen på tacos för tillfället. För då tänkte jag även att vi kunde göra två olika färser, en vanlig och en vegansk. Men samtidigt så kan det vara lite "kul" med att slippa att tillaga mat också...
Men jaja, och får se med "fikamaten" också. Men tror jag tar och bakar till någon kladdkaka och/eller pannacotta eller likande. Mmm, det får bli en "bakardag" imorgon här, när jag ändå är "ledig" då... haha!! ;)
 
 
Jaja, men innan jag avslutar denna text, så tänkte jag slänga upp lite bilder med... bara för att...
*Dragon Bloodflaskan som jag hade förbeställt/hämtat... KÖPT på bolaget i tisdags!

En rätt så snygg flaska, men blir såklart tråkigare ju mindre det blir utav den röda likören...

En rätt så stark jävel detta. Ligger på 50% Jag har tittat på denna till och från i 2års tid. Och hur var smaken då? Mmm, nja... den lät både lockande och SKUM, när man kollade på vad den skulle smaka... t.ex.  jordgubb, rabarber, granatäpple och MILD smak utav kanel och chili... men håller jag inte direkt med om! X)
För jag tyckte att den i princip bara smakade sprit och KANEL... massa kanel! Och min pojkvän skrattade åt mig när jag drack de första klunkarna. För jag brukar ha ett rätt så neutralt ansiktsuttryck, även vid starksprit... Men nej... vid denna dryck så blev jag bokstavligen ett KRYSS i ansiktet ;)
Men ja, kul att testa... får se om jag dricker den endast som snaps härdanefter, eller om jag blandar den med Sprite Zero Cranberry. För så ett drinkrecept på det... låter ju... gott??
Jaja, men nog pratat och SPRIT nu, för...
...jag tänkte även tipsa om denna **pizza också! Den är köpt på ICA, och även om jag fortfarande äter kött, så gillar jag ändå att äta vegetarisk och ännu hellre veganskt. Så tyckte jag att denna pizza var... SPÄNNANDE ;)
Jag märker dock i efterhand, att pizzan kanske skulle stått längre i ugnen X)
Men... den var god! Åt HELA pizzan!
Men ja, jag var som sagt klantig, när jag åt denna... för lite utav BBQ-såsen hamnade ju i soffan! :( Jävla drakblod alltså!!! ;)
 
 
Nej, nu ska jag kolla till min "linsfärs" på spisen här. Har redan tryckt i mig min frukost, men tyckte att jag ändå kunde passa på att testa på att göra "köttfärs" med. Se om den duger till söndagen? Blir smakprov på den lite senare här...
 
MEN... ha en sådan asskön helg tills vidare!
Så kanske jag hör av mig på söndag-måndag igen!
Hej hej :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: