carro.mary.blogg.se

2018-05-17
11:53:00

Gratulerer med dagen Norge!

 
Hei!
 
Då är det Norges nationaldag idag. Kanske inte så speciellt med det. Men jag tänkte fixa till en citronkladdkaka, som jag tänkte ta med mig till fika sedan senare här!

Och medans jag ändå har igång ugnen, så ska jag bruka det till och göra mat också. Tänkte ha lite balkongmys i solskenet sedan. Men jag ska liksom som igår, vara lite försiktigare med solen. Dock så hade jag tur med den igår. Men det kanske även berodde på att jag inte plockade ur mina linser och sådant också som jag skulle bada? Humm... men är ju så skönt att rengöra även ansiktet ordentligt efter solsvett! ;) Inte bara kroppen och halva håret... jaja... men gick ju bra igår, och ska inte sola så hårt idag... borde gå bra, för vore inte så väldans kul att "gråta" en massa på "nationaldags-fikat" sedan... hö-hö-hö...
 
 
Men ska avsluta detta inlägg nu, så att jag får det gjort!
Men liksom början utav inlägget med norska instrumentala nationalsången överst. Så vill jag även avsluta detta inlägg ifrån samma person med ännu en instrumental låt. Och då har denne person gjort covers med men några härliga riffs, ifrån Norska ensama black metal projektsbandet Burzum. För det tyckte jag var passande ;)
...04.16-06.20 <3
...skulle även tänka mig att lägga upp "lost wisdom" och "en ring til aa herske"... men det får vara nog för nu... haha!
 
Hade!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: