blackmary.blogg.se

2018-10-23
08:32:00

Hellu igen!

Kom runt 22.30 tiden igår hem igen här...
Började det hela med att plocka ut hela resväskan och skölja ur toalettartiklar och necessärer. Samt plockat ur alla kläder på hög. Och mumsade i mig lite Marabou innan det blev sängdags för mig... haha!
Men ja, jag var väldigt trött igår kväll efter att ha åkt sisådär 30 minuter -1 timmas bussresa. Samt en cirka 6 timmars flyresa på det. Samt  och med allt annat fläng här. Så jag ville såklart inte skriva något inlägg igårkväll då. Och blir nog inte så mycket mer inlägg än denna här heller. Jag ville mest markera att jag är hemma igen så att säga... 

Jaja, nu blir det att långsamt komma in i vardagen för mig här... 
Ska ta reda på all toalettartiklar, som borde vara torra nu under diskbänken. Så om necessärena är torra. Ta reda på vilka kläder och underkkäder, som ska direkt i tvätten och så vidare. Lite jobb, men skönt att komma in i vardagen också :)

Och så ska jag speceillt smöjra in ansiktet och sådant här också. Det började klia i ansiktet på planet nämligen. Antagligen för att huden blir torr under flygfärd. Så vettigt att smörja in sig det då, innan man riskerar att klia bort allt bränna... haha! Inte för att just jag är besatt utav att vara brun. Men när man ändå har solat... så kan man väl behålla den en liiiten stund i alla fall ;)
 
 
Nej, nu blir det att kolla upp mitt upppackade packning och sortera det. Blir en frukost med här också, för magen kurrar redan lite...
 

Sedan så vet jag inte om jag först ska ta och skriva ett djupare inlägg om resan eller endast lägga upp en eller fler bildbomber med text? Resan har mestadels vare bra... men vissa saker var inte fullt så bra... men lite svårt att utveckla sig om dessa delar på ett bra sätt kanske? Alternativt så blir det nu lite text under de kommande bildbomerna annars. Men har ännu inte lagt in några bilder på datorn än. Och mamma, brorsan och även min pojkvän vill ju se lite utav bilderna också. Så blir nog att jag är lugn med bloggen en ett så att jag får allt gjort som jag vill ha utfört! :)
 
 
Men men... ha're gött tills vidare! För det ska jag ha... även om jag saknar värmen... haha!

Hej hej!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: