carro.mary.blogg.se

2018-09-21
11:11:00

Snaaart...

...så ska jag till Örebro!
 
 
Hellu på er!

Har haft lite flängiga dagar här. Men det har mest berott på dålig kommunikation inom familjen det... jaja, ska inte gå in mer på det just nu, för blir bara en massa rörig information då... HAHA!
 
Jaja, men ska bli asfint att dra till pojkvännen i Örebro inom "kort"...
Ska " bara" ut i den fördjävliga regniga blåsten och kylan... låter lite som hur jag varit som person på sitonde här... HAHA! Och så måste jag ju på två fördjävliga bussresor innan jag kommit fram till målet! :( Men som tur är, så har jag fulladdat min älskade MP3... det är min bästa vän under trippen det ;)
 
 
Jaja, men jag hör av mig någon gång efter Örebrotrippen här i alla fall!
Och hoppas att ni ha're gött tills vidare!
Hade!
2018-09-17
10:20:00

Många tankar på en och samma gång...

God morgon på er!
 
 
Har haft många olika tankar på en och samma gång på sistonde här... men det har jag väl nämt från och till här redan?... men i alla falll... 
Det känns som det är saker som jag måste ta itu med. Men förhoppningsvis så blir en av de sakerna nååågot mer utträttande mellan perioden 21-30 september här. Och det jag pratar då främst om är om just mig och min pojkväns boendesituation. Dock så är det inte helt enkelt att få det precis så som vi vill och önskar... p.g.a. olika anledningar... MEN... det blir nog... SKA bli bättre snart!
 
Puuuh... förlåt att jag är otydlig i min "beskrivning" ovan här. Men det är svårt att veta hur man ska uttala sig, och om hur mycket/lite man ska dela med sig utav. På sätt och vis så vill jag vara personlig, men samtidigt så vill jag inte ens nämna någonting om det heller... så därför blir det lite... OBEGRIPLIGA inlägg ;)
 
Jaja, tar och går ifrån det obegripliga ämnet en stund här...
Annars så har jag haft det rätt så bra här, även fast mina tankar går fram och tillbaka. MEN... har inte lika ont i huvudet längre, och sedan så ska även "kvinnohelvetet" vara över nu... kvinnohelvetet=mensen! HAHA!!
 
Mmm, och nu ska jag börja förbereda mig inför hundpassning. Och sedan och klura ihop hur jag ska få ihop allt utan att känna en massa stress och press inför allt... JA, jag vet! Jag är fjantig som fan! Men blir så uppjagad när det plötsigt ska ske en massa saker på en och samma gång här...
Hundvakt idag. Vet ej om jag ska stanna en stund efter att pappa kommit hem igen från sitt ärende och mamma komme hem från jobbet...
Ska tvätta nästan hela dagen imorgon...
Onsdagen blir nog en lugn dag. Kanske blir en mindre handling dock...
Torsdagen så VET jag att det både blir handling på Pekås på morgonen. Och lite senare ska jag städa och fika hos mormor...
Och under fredagen!... Så ska jag packa och resa till Örebro! Ska spendera lite tid med pojkvännen då. Får se hur mycket vi kommer diskutera då. Men är förberedd på att det blir en massa diskutioner. Får bara hoppas att jag inte flippar ur en massa. Jag FÅR INTE göra det! Jag vill... och vet att han vill ha en ännu mer utveckling på våran relation! Det ska bli... bra... så småningom... så småningom = väldigt snart!
 
 
Men ska sluta babbla på här nu...
Får se när jag skriver härnäst. Men eftersom jag märker sjäv,  att jag är lite "flängig" i huvudet med diverse tankar. Så kanske det är bäst att hålla lite avstånd, så jag inte pratar för mycket... STRUNT... höhö...

Men hej hej och ha're gött tills vidare!!
2018-09-14
14:36:00

Vidrig Redbull och god God Morgon juice!

Red bull Simply Cola.
Är inte alls god. Smakar som en blandning mellan Pepsi och sådan isglass cola. Usch!
Nej, köp Coca-Cola istället. Vare sig det är Original, Zero eller Life! För dessa är ju underbara! <3
God Morgon Strawberry Sweet Blend.
Mycket god. Över mina förväntningar! Jag brukar ofta tycka att jordgubbsdrycker smakar för mycket "barnkalas" (saft) eller som jordgubbssylt. Men denna smakar nästan i princip som färska jordgubbar. Den är inte för söt och framförallt uppfriskande. Mycket gott! Kan även tänka mig att den kan vara god att blanda med vodka eller mousserande vin om man vill göra den lite roligare ;)
 
 
Hellu på er!
Tänkte bara slänga upp bilder på 2 drycker som jag drack igår. Var när jag var på väg hem som jag blev lite... törstig! Så drog jag in på Coop och köpte dessa drycker ovan här.
Men ja, Red bullen har jag läst innan om att den inte ska vara god, men jag ville samtidigt ha en egen uppfattning om den. Och ja, den var inte alls god! Kan tänka mig dock om man är mer ett Pepsifan än ett Coca-Colafan att denna är helt ok. Sedan tyckte jag att den smakade kanel också? Stod ju ginger (ingefära) på den, men tyckte ändå att den smakade lite blaskigt och "kaneligt".
Och när jag lite senare testade på God morgon juicen istället så blev jag istället positivt överasskad. Så den kan jag verkligen rekomendera ifall man är väldigt glad i mer fräscha jordgubbssmaker, än vad det annars smakar i saft och jordgubbssylt...
 
 

Jaja, men nu ska jag knarka lite alvdedon här... för har blivit drabbad av kvinnohelvetet här... men höres vidare så småningom igen! :)