carro.mary.blogg.se

2018-09-14
14:36:00

Vidrig Redbull och god God Morgon juice!

Red bull Simply Cola.
Är inte alls god. Smakar som en blandning mellan Pepsi och sådan isglass cola. Usch!
Nej, köp Coca-Cola istället. Vare sig det är Original, Zero eller Life! För dessa är ju underbara! <3
God Morgon Strawberry Sweet Blend.
Mycket god. Över mina förväntningar! Jag brukar ofta tycka att jordgubbsdrycker smakar för mycket "barnkalas" (saft) eller som jordgubbssylt. Men denna smakar nästan i princip som färska jordgubbar. Den är inte för söt och framförallt uppfriskande. Mycket gott! Kan även tänka mig att den kan vara god att blanda med vodka eller mousserande vin om man vill göra den lite roligare ;)
 
 
Hellu på er!
Tänkte bara slänga upp bilder på 2 drycker som jag drack igår. Var när jag var på väg hem som jag blev lite... törstig! Så drog jag in på Coop och köpte dessa drycker ovan här.
Men ja, Red bullen har jag läst innan om att den inte ska vara god, men jag ville samtidigt ha en egen uppfattning om den. Och ja, den var inte alls god! Kan tänka mig dock om man är mer ett Pepsifan än ett Coca-Colafan att denna är helt ok. Sedan tyckte jag att den smakade kanel också? Stod ju ginger (ingefära) på den, men tyckte ändå att den smakade lite blaskigt och "kaneligt".
Och när jag lite senare testade på God morgon juicen istället så blev jag istället positivt överasskad. Så den kan jag verkligen rekomendera ifall man är väldigt glad i mer fräscha jordgubbssmaker, än vad det annars smakar i saft och jordgubbssylt...
 
 

Jaja, men nu ska jag knarka lite alvdedon här... för har blivit drabbad av kvinnohelvetet här... men höres vidare så småningom igen! :)
Kommentar:
2018-09-15 @ 22:41:12
#1: Sofia

Jag litar verkligen inte på coladrycker som inte är Coca-Cola eller Pepsi. De flesta smakar inte bra alls :O

sv: exakt! Jag älskar att vi verkar tycka lika i många frågor :D Feminismen kan man knappt ifrågasätta utan att attackeras med pekpinnar från höger och vänster.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: