blackmary.blogg.se

2016-07-25
12:52:26

Skön bloggpaus

Utsikt från höjda
En flotte, som jag inte fick en bra bild på...
Snygg stolpe
Picknik
Fryken!
 
Hellu bloggen igen!

Jag har haft en fin bloggpaus jag.
Jag haft besök av J sedan förra lördagen och han åkte hem igen idag, så blev 9 dagar med honom då.
Vi har bland annat slappat på balkongen med "vuxengodis". Men vi tog och var lite hurtiga med promenader med då, bla till höjda och frykenbaden. Men blev även där lite "vuxengodis" haha!!

Första gången vi drog till själva frykenbaden, så var J grymt sugen på att bada i kalla fryken. Jag var först lite anti, men med lite Cider så blev jag med sugen. Det roliga är att jag klev i ALLA mina kläder jag hade på mig så... ja, jag hade på mig leggings och långärmad tröja och var extremt välklädd.
Folk tyckte säkert att jag var helt störd i huvudet, men det är ju ingen hemlighet ;) (men jag brukar säga det att jag gillar folk som är småstörda, men att jag gillar inte sådana som är sjuka huvudet. För mig är en störd person som är lite speciell (unik), men samtidigt charmig. En person som är sjuk huvudet är sådan som ska begå våldtäkt och likande) 
Men i alla fall... tog och berättade om detta inför mina föräldrar att jag hade badat full klätt. Då sa mamma "har du blivit muslim?!"... haha... jaja
Men kom i bikini de två andra gångerna jag badade i alla fall. Såg ju lite mera normalt ut då ;)

Dock fick jag mitt i allt väldig nojja med. Synd om J som hela tiden fick höra att jag hela tiden ville täcka för det ena och andra på min kropp. Sedan ville jag hela tiden täcka för mig dubbelhaka. Min värsta komplex är faktiskt min dubbelhaka, men tror det är ett släktdrag. Sedan kanske det är en kombination av mina alkoholintag :(
Brukar kalla mig för "smal-fet" höhö...
Men igår kväll tex, så svettades jag som fan i lägenheten, men lik förbannat ville jag inte att mina fläskiga armar skulle synas, mina celluliter och ja... hakan!...
 
Jaja...
Det har även vare lite kortspel, grillning hos mina föräldrar med J, mina föräldrar, mormor, moster och hennes man och så brorsan... sedan kebabpizzor. Usch vad mycket kött jag har äte, men J fick i sig  lite falafel och så pulled oumph! det tyckte jag var kul!


Nä, men idag då... förutom att J åkt hem igen.
Så är det första dagen utav de fyra dagarna, som jag istället Hundvakt här hos mina föråldras hem. Tänkte även kombinera detta med att bli av med lite "spritfett" med. Får se hur det går, för min träning går ju stadigt nedåt. Får börja köpa säckiga kläder istället ;)
Nej då... nu ska jag inte dissa mig själv så. Jag vet ju själv hur extremt töntigt det är. Är så grovt meningslöst att gå runt och vara missnöjd med sig själv, utseendemässigt och personlighetsmässigt!

Men nu har jag drucke upp mitt andra kaffe för idag här med mina kakor! Så nu hoppas jag har "power" till att träna!
Humm... vad var det jag sa förut? Att jag skulle bli av med spritefett? Vilken jädra dubbelmoral jag lider av ;)

Nä, men nu ska jag föröska träna, slappa och städa och slappa igen här...
Ska bli fint och skönt och njuta av lite EGENTID med!! :)
Dock så finns det norrmän igen hos mormor, men jag hoppas jag inte behöver tänka på dem haha!

Men... jag ska njuta så gott jag kan!
Hej så länge! :)