blackmary.blogg.se

2016-05-25
11:57:00

När man har telefon och-socialfobi...

Inga gubbar än... Jag har ett telefonnummer på lappen jag fick, och funderar på om jag SMSa

...men jag är RÄDD om personen kommer ringa upp mig, efter den sett meddelandet. Eller om de ens tar emot SMS överhuvudtaget? Jag klarar nämligen inte av att prata med folk jag inte känner. Svarar aldrig på telefon när det är nummer jag inte känner igen, och absolut inte DOLT nummer. Föredrar SMS och mail.

...så jag kommer väl sitta "inlåst" i lägenheten till klockan 17.00 idag med. Men får väl efter det lämna en lapp till HSB kontoret om detta, och att jag inte vågar lämna lägenheten pga mina katter
...men även för jag vill träna och kunna gå runt naken i lägenheten... och inte vara rädd för man är MAX halvt påklädd bara, om de HSB gubbarna plötsligt bara öppnar upp dörrn hursomhelst! Just för att man inte hinner öppna dörren inom 2 minuter!!... men detta kommer jag såklart inte skriva med, men jag vill inte gå runt och vara på helspänn och inte våga göra de saker jag VILL göra!! "haha"
Mår halvt illa, just för ja... jag känner att jag vågar knappt göra ett skit! Jag tycker det är tom jobbigt att på toan bara för jag... VÄNTAR på dem. Och ja... säkerligen så kommer de inte idag heller! Och detta rubbar min dag, dels för jag vill så gärna träna!

 
 
Men har inte heller några bananer hemma. Jag ville ju köra minst 2 dagar, men helst 3 dagar på denna detox. Så idag har jag har bara tryckt i mig vatten, grönt te och 5st kiwisar.

Detta är väl såklart inga panik med min hälsa och så, för jag har såklart mat hemma. Men jag har vare så intresserad av att rensa på min kropp. Och tror även att det vore lättare för mig att just detoxa med denna metod. För verkar vara mer lättutförd än "vanlig juicedetox" och mer mättande. Jag åt ju bara 19 av 25 bananer igår, och tyckte själv jag var ordentligt mätt redan vid 15de bananen. Dock som jag sa igår... jag var extremt sugen på... CHOKALD!(beroende nummer ett för mig, går före kaffe och alkohol)


 Men men... efter mina kiwisar jag åt här... så fundera jag på att fixa tomatsoppa idag. Just för det är mera flytande, så det NÄSTAN blir detox och veganskt med. Därefter så kan jag nästan "lova" att jag kommer att synda med kaffe och choklad runt 16.00 tiden, så jag sedan får TRÄNA efter 17.00... Jag vill träna... och så en sak till.. jag har ett paket på pekås från apotea. Igår tänkte jag nämligen kombinera paketet hämtandet med att köpa banan...

men... NEJ... jag väntade till närmare 19.00 på kvällen på gubbarna, handla på WILLYS hemma och var hundvakt en ministund och åt "för lite" bananer ;)
Jag är inte nöjd! Men jag tänker och LOVAR att utföra denna detox till 110%. Sedan jag verkligen har tillräckligt med bananer hemma och inte går runt och mår illa för att det inte kommer folk som "planerat"


 Men... hoppas ni andra har en fin och skön dag!! :)