blackmary.blogg.se

2016-11-06
19:11:00

4de-5te november...

Vuxengodis...
Gillar mina "levande ljus" från RUSTA...
Min "kladdkaka", efter att den sjunkit ihop sig...
Smaken var riktigt god. Men för att ha den rätta konsistensen, så skulle den ha vare 2-3 minuter kortare tid inne i ugnen...
Jag hade teckningsmys...
Och Nova ville ha uppmärksamhet...
Klia klia...
 
Fredag den 4de november:
Myskväll med både kladdkaksbakning och chokladbollsbakning, båda smaksatta med stroh rom haha!
Sedan så mös jag ytterligare med dels stroh rom, och så annat godis hehe...
Och så tecknade jag också... och gick ju sisådär med det då, men hursomhelst så var det kul och avkopplande!
Jag tycker det är bra att jag försöker ta mig an tecknandet igen. Speciellt nuförtiden då jag fått allt mindre och mindre med träningsmotivation. Jag tycker bl.a. att det är jobbigt att ens klä av sig, och byta om till mer träningstillämpade kläder. Men... brukar göra såsom att jag tränar först börjar att träna i grova bomullsleggnings, för att sedan "strippa" av mig allt eftersom haha... Bra jag tränar endast hemma då, men jag  förstår att jag säkerligen hade fått bättre resultat, om jag hade vare på GYM... jaja... bättre jag gör något än inget iaf?
Gåshud...
Perfekt "gåbands-outfit" ;)
Bomullsklänning och strumpor ;)... haha!
 
Lördag den 5te november:
Lördagen började rätt så segt, men jag var inte så värst bakfull heller. Vilket i sig var såklart väldigt skönt! Jag hade aldrig ont i vare sig huvudet eller magen eller så, utan jag var bara allmänt seg.
Och p.g.a. segheten så var jag inte så värst mycket mera träningssugen heller. Men jag hade samtidigt inte heller lust att bara sega mig, ändå tills jag skulle på familjemiddagen, som var hos mina föräldrar vid 16.30 tiden heller.
Och eftersom jag hade småfett hår, och var sugen på att utföra NÅGON form av fysisk aktivitet. Så tog jag mig en 45 minutrare gåbandet. Har börjat använda den nu igen, som det börjat bli så kallt ute. Ett väldigt bra "träningsredskap" enligt mig, för man kan ju gå på den och ja titta på TV samtidigt också, och vill man ha mera utmaning, så kan man även addera lite hand- och fotledsvikter också :)
Jaja...
Och efter det "gåpasset", och tillökandet av fethårbotten och fett hår i allmänhet. Så vart det en skön och välbehövlig dusch därefter. Dock så saknar jag tyvärr badkar... fan så skönt det hade vare med en massa varma bad nu under hösten och vintern! Är så jobbigt att så fort man stängt av vattnet, så ska man få en massa gåshud.... jaja... får bita ihop och "samjla" så gått det går ändå ;)
Jaja...
Sedan så drog jag i mig en underbar mango-och banansmoothie. Och inte långt därefter så tog jag med mig kladdkakan, som jag gjorde dagen efter till familjemiddagen. Så blev mat och fika hos mina föräldrar då. Och såklart blev det kortspel därefter... och JAG VANN! jippie! ;)
Och... när jag kom hem, så handlade jag på welloteket innan läggdags... ops! ;)
 
Uppdatering om denna dagen (idag, söndag) kommer senare här... tror jag lägger upp den innan läggdags ;)