blackmary.blogg.se

2016-10-30
19:24:37

Bra men allt för kort helg!

Hallå på er!
Jag och J hade en bra och skön helg här. Dock så förstår jag inte varför jag blev så uppjagad, strax innan som han plingade på dörren.
Jag tycker det inte är så konstigt, att jag kan reagera så inför inför t.ex. hyresgubbar och liknade personer. Men att jag även ska bli sådan ihop med personer jag känner väl. Att jag blir sådan inför personer, som jag bör känna mig trygg ihop med. Så kan jag ändå börja skaka i hela kroppen och bli allmänt hetsig, både innan och strax efter som jag väntar besök.
Både när det kommer hyresgubbar eller trygga personer i lägenheten. Så blir jag alldeles röd i ansiktet och ibland så skrattar jag överdrivet mycket... jobbigt det där... men dessa dumma symtom brukar alltid "lägga sig" efter ett litet tag som tur är. Nu när J var här t.ex. så var jag neutral inom en timma, som han hade vare här... så var ju skönt det då.
Men sa till han och frågade sedan om han kände igen reaktionen?
"Nej, inte när jag vet att jag ska vänta på dig" sa han då... "Väntar jag på dig så blir jag ju förväntansfull och glad"...
"OK, och ja... får jag t.ex. en hyresgubbe här, så öppnar jag dörren här och så fort jag öppnat den så går jag direkt in i vardagsrummet haha" sade jag därefter
"Ja, men så gjorde du ju nu med" sa han igen då... och då skrattade jag ännu en gång... hahaha!!
 
Jaja...
Och kort därefter sedan... så vart det lite utav "tidig julafton" mellan oss två också.
Jag var snål och gav honom endast ett linne, som jag köpt från svensktkostillskott.se...
Jag har köpt det linnet till honom sedan tidigare. Men jag vet också att det senaste gångerna jag sett honom bära det linnet, så var väldigt slitet. Och eftersom jag visste att han snyftade smått på sista tiden p.g.a. linnet vart sliten och ihålig. Så tänkte jag då att det vore kul, att köpa ett nytt och fräscht och LIKADANT linne. Är ju såklart kul att faktiskt köpa något, som jag även VISSTE att han faktiskt gillade också!
Och ja... han blev glad... verkade som han blev det i alla fall! Annars så får han skylla sig själv om han inte gillade presenten... hahah skoja... lite i alla fall... ;)
Linnet han fick av mig...

Och vad fick jag då? Jo, jag fick 2 par strumpor, en flaska stroh rom, och så en kaffebryggare :P

Varför som jag fick en kaffebryggare, var för att jag har emellanåt klagat på den som jag redan har.
Den FUNKAR än så länge, men ja... ibland så är den dum helt enkelt. Det har hänt ibland att en massa vatten blockeras emellan "flödet"... inte kul! Och då kommer knappt något vatten i kannan och ja... det blir INGET kaffe då... Och vet inte om det beror på om jag varit slarvig med fästet eller något? Men tycker även när jag dubbelkollat så dummar kaffebryggaren till sig... morr! :S
Och strumpor fick jag för jag är så frusen...
Och flaskan ja... behöver jag ens förklara varför? höhö...
Svea tyckte att mina nya strumpor var sköna att ligga på ;)
 
Jaja... annars så mös vi med lite glögg, grogg, och öl under fredagen... Eller ja, jag drack ingen öl, för jag hatar ju öl. Enligt mig så smakar ju spya... jaja... och så åt vi mat förstås osv...
Sedan så åt vi dessutom middag, hos mina föräldrar ihop igår också. Sedan efter middagen samt fikat, så var det även lite kortspel :)
Och idag så åkte J hem till sig igen. Och det tycker jag är tråkigt tycker jag, och extra tråkigt denna gång. För han var liksom här under knappt en helg. MEN... nästa gång som han blir här, så blir det under en veckas tid! :)
Jag sa till han förut att jag faktiskt REDAN saknade honom... inte för jag aldrig saknar honom annars, men jag brukar inte sakna honom... sååå fort... jag kanske har mer känslor än vad jag inse...
 
Mmm... jaja... och nu så dricker jag en massa aloe vera dryck, och är allmänt slö. Och jag gillar inte att det är mörkt så snabbt. Och idag så har det ju gått över till vintertid också... usch!
Puuh... och nu så är jag smått sugen på något, men samtidigt så känner jag mig så mätt. Hade jag inte redan tryck i mig qurobitar, med couscous och wokgrönsaker och massa sötsursås så... humm... kanske ska ta mera sådant? Eller ska jag ta havregrynsgröt med nötter och sirap kanske? humm...
Vi får se! Inte choklad och sådant i alla fall... lite vettigheter måste jag ju ha i mig också ;)

Men... hoppas ni haft en fin och skön helg ni andra också! Och passar på att njuta så gott ni kan av söndagskvällen också! :)
God natt på er tills vidare!