blackmary.blogg.se

2017-02-27
18:09:48

Trött, slö och åldersnojja... (samt en massa mat/godis bilder)

Gäsp! Jag har varit trött och slö under hela dagen jag. Svea var extrajobbig i natt också, men det var ju för att hon inte var med maten. Hon ville nämligen ha sådant kladdfoder med sås i. Men jag sade till henne hade jag varken hade tid och lust att göra inbrott i någon matbutik, för att göra henne någorlunda nöjd. Känns ju bra och onödigt att gå ut klockan 3.00 på natten... ut i mörker, kyla, snö och slask... och VARFÖR skulle jag ens ha tanken till att utföra inbrott?! För det är ju ren idioti det!... ja, jag var lite "rolig" (ironisk) där på slutet! Men det är fruktansvärt jobbigt, att jag ska behöva bli väckt 3-5 gånger per natt. För att Sveakatten ska vara så kräsen med maten... jaja...

Men sedan som klockan passerat 09.30. Så fixade jag till mig en mild frukost, bestående på egengjord havrevälling och en köpt vegansk proteinbar ifrån Pulsin i smaken, Vanilla Coco Chip. Den var god men väldigt torr. Man BÖR dricka något samtidigt som man äter denna!

Sedan så tänkte jag det var lika bra att dra på handling så fort som möjligt då. Passade även på att sopsortera i samband med ICA-shoppingen också. Vilket jag borde ha utför för flera dagar sedan här. Men samtidigt så har jag ju även försökt koppla av emellanåt, ifrån allt folk och hets, som har varit under helgen här med så... LITE måste man ju få slappa också! 

Men i alla fall...

...direkt efter ICA handlingen. Så gav jag katterna mat på en gång. Och de hög in sig på maten på en gång... skönt det! Men får se hur så pass länge just den maten räcker då... 3-4 dagar kanske? ;)

Gillar man vaniljglass, och framförallt DOFTEN ifrån VANILJ. Så börja man köpa den dära Body lotionen, som vistas åt höger ;)
 

Och direkt efter "uppoffringen" efter ICA-handlandet, så ville jag ta mig en avkopplande fika! Och jag ville även passa på att INTE ha på datorn, och endast titta på TVen. Jag tittar som annars mest på TVen under kvällstid (ofta med laptopen inom 1 meters avstånd ;)) Eller när som jag har besök här. På sätt och vis så känns det mer avkopplande med att titta på TV jämtemot hur det är att stirra på datorn. Men samtidigt så är det så mycket skit på TVen också... så TV och Dator har väl sina för-och nackdelar antar jag... jaja...

Och efter fikat så har jag mest halvsovit i soffan jag... vilket INTE är likt mig. Men har blivit allt mer vanligare på senare tid. Vågar inte säga om det är för att jag är allmänt utsliten, såsom ifrån helgas med allt folk. Eller om det beror vintern? Eller är för gammal eller något? Förr i tiden så var jag ju alltid sjuk vid min födelsedag från 10-18års ålder. Och ja, det är ju "redan" imorgon, som jag fyller år. Så det kanske är något som gör mig smådepp och småsjuk eller något? HAHA!... ja, lite "rolig" (ironisk) där igen... sorry!*

Sedan så tänkte jag att jag kanske behövde lite mera ORDENTLIG mat emellanåt allt vilande och halvsovande. Och dagens mat bestod utav vegansk tacos med sojabönor. Sojabönor är något som jag ätit på IKEA förut, men aldrig hemma. Och paketet som liksom har lugge och "skräpat" i frysen ett tag så... tyckte jag att det var kul att testa på detta! Och ja, det var riktigt mumsigt detta ;)

Sedan senare under dagen...
...så förstörde jag den där innan den veganska dagen, med en Questbar, i smaken Mint Chocolate Chunk. Det var god till en början. Men blev allt eftersom mer och mer torr i smaken. Sedan så hade den en tydlig bismak utav sötningsmedel också. Vilket det är i dessa proteinbars. Jag har dock bara smakar en annan smak ifrån Questbar. Men med smaken Lemon Cream Pie. Den var något godare, men aseg och hård också kommer ajg ihåg. Men ja, jag tror inte jag ska köpa något mer ifrån Questbar jag. För mycket sötningsmedel, och sedan har jag blivit mer för de veganska versionerna. Dock så är jag väldigt intresserad utav att testa MARS proteinbar... verkar intressant... ;)

 

Jaja... (hoppar lite i ämnerna här)...

...och med tanke på min födelsedag*. Så kommer det vara som vilken jädra dag som helst. Och det är ju dessutom fettisdagen imorgon också. Så egentligen så kommer vi bara fira fettisdagen imorgon då. Eller ja, jag får väl något grattis, kanske en hård kram ifrån mamma och någon peng... typ! haha... blir väl lite annat sedan som jag fyller 30 istället... usch! Vad jag mår illa nu! JA, JAG VET... jag är asfjantig! Men jag fick åldersnojja redan jag blev 21år gammal, så det känns inte ett dugg bättre med att bli 27 :S Men... eftersom jag är så duktig på att hålla käften inför mina föräldrar om vad jag tycker, tänker och känner... så finns inte det... jag har "inga" problem med mina fjantiga nojjor... jag är ju "bara" en blyg och snäll kvinna ;)

Jaja...

...men nu ska jag hålla käften en liten stund igen här. Se om jag kan koppla av igen här. Eller om jag får ett träningsryck, eller något här?! HAHA!

Men... hej då och ha det gott tills vidare i alla fall!