blackmary.blogg.se

2018-04-25
22:04:00

Vad som har hänt och ska hända...

Go kväll på er!
 
Tänkte uppdatera litegrann om vad som har hänt de senaste dagarna här. Det är iförsig inte så mycket men... kattrummet är klart nu! :) Det är inte sååå supersnyggt då men... Men det beror mycket på att de tapeter som vi använde oss utav, var sådana reserande tapeter som de innan har haft här... bland annat sådana tapeter de ha använt i både sovrum/vardagsrums och i hallen...
Jaja, men det ser ändå mycket bättre ut nu, än vad det gjorde innan i alla fall! För ser ju nååågot snyggare och fräschare ute med vita struktur tapeter. Än med grön-brun "skogshuggarinspirerat" tapeter, som det desutom var en massa sprickor i... var inte alls snyggt och fräscht det!
 
Så ja, jag är glad över att "kattrummet" äntligen blev iordninggjord här! Det tog "bara" sisådär 1½ år innan vi tog tag i det! HAHA!!
Men nu så återstår det bara om hur jag ska möblera därinne. Men det blir nog ungefär så som jag hade det förut. Dock så har jag tagit det mest slitna katträdet ifrån hallen in dit också. Då slipper man se den så väl, samtidigt som man slipper att slänga den inom den närmaste tiden. Det var en bra ide det, för nästan på en gång som jag tog in den. Så skulle Sveakatten nosa, hoppa på den och ligga och se allmänt nöjd ut... HAHA! Så är ju bra att hon kan vara lite "halvgömd" därinne nu då ;)
 
Mmm... och här nedan tänkte jag bjuda på lite kassa bilder ifrån det "tjusiga" kattrummet då ;)
Ett fult hörn till ett mindre fult hörn...
Man ser lite utav en ful spricka på den vänstra bilden...
Sedan så ser man även lite vitt på trät, efter takmålning också...
Humm... ska nog möblera om lite igen...
Har ju byrå, kattlåda och lite tvättgrejer därinne. Och på bilderna som vistas ser man min tvättkorg/påse och kattklösträdet framför den. Humm... vet inte vad jag tycker, men Svea verkat ju rätt nöjd. Han dock inte ta en bild på henne när hon låg och såg allmänt "snobbig" ut på den... HAHA!
 
 
Jaja, men lite som tack för hjälpen till min pappa som utförde detta arbete. Så gjorde jag idag en Radiokaka till honom. Denna gång så blev ingen vegansk variant med Oreo i. Utan var en "originalare", eller ja... jag hade i brago istället för Mariekex, eller Digestive som det annars står i receptet... men... det duger nog... haha!!
 
 
Jaja, och imorgon så ska jag en sväng till mina föräldrar. Både för att gå en sväng med hunden Lexus, men också för att ta med mig Radiokakan. Blir nog halvtrevligt...
 
Men... Trevligare!... Eller snarare vad jag mer... SER FRAM EMOT NU!... Är att på fredag så ska jag få träffa J igen!.. Då blir det en massa mys med köttiga och veganska hamburgare, lite vin... och lite annat! :) Och från 1a maj ska jag följa med honom till Örebro... och ja, hur länge jag stannar där vet jag inte riktigt, men kanske till fredagen eller lördagen... det visar sig..
 
 
Men jaja, men ska avsluta detta inlägg här nu...
Go natt och ha det gott så länge...
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: