blackmary.blogg.se

2018-01-27
21:26:00

BADKAR!!!

Whoohoo!

 

Jag är på rätt så gott humör nu, eller jag är faktiskt... JÄDRIGT GLAD nu! :)

 

För att i tisdags så ringde pappa upp en person på elkedjan, som skulle hämta min gamla tvättmaskin (han hämtade under torsdags). För ja, jag tyckte nämligen det att även om jag måste betala för att han skulle hämta den. Så slapp jag i alla fall själva krånglet med att försöka själva skiten på blocket, och kanske hade fått en massa jobbiga mail. Samt att man inte hade vetat ifall den hade blivit såld efter 3 dagar, en månad eller inte alls. För den var trotts att inte världens nyaste och fräschaste maskin heller (den var ju minst 10år gammal med = svårsåld) Så det var jääädrigt skönt att bli av med den då! :)

 

 

Och IDAG LÖRDAG, så hämtade vi badkaret!!! Var lite kul även att jag stötte på en gammal klasskamrat som jobbade där med. Jag såg honom från långt avstånd i början först, men jag gick ifrån honom med mitt papper (hade sedan förra veckan förbeställt från en annan där, så att jag/vi visste tydligt att ABSOLUT skulle få detta badkar reserverat till mig) Men i alla fall!...
...var och kändes lite skämmigt sedan när jag vände ryggen till och att han sade:
"Hej Carro! Behöver du hjälp med något?" ...när jag vänt mig mot honom sedan XD Var dock en av de få personer jag tyckt om i min skolgång, och också en person jag pratade en del med. Först blev det dock en jävligt genant smile, och sedan så visade jag fram det pappret, som jag hade fått utskrivet sedan förra gången jag var där. Men jag ångrar lite att jag inte pratade lite mer med honom, bland annat för han tydligt kände igen mig. MEN... jag blev ju för generad jag och fick... "bråttom"... jaja, jag är lite som jag är jag, men sedan kanske han mest var intresserad att återgå till sitt jobb också...
ANNARS!... så blev det att hämta ut badkaret, samt att vi med två bilar (jag åkte med brorsan och pappa och mamma åkte med sin kombi, som de hade mitt badkar i) så åkte vi då till maxi och därefter så blev det hem till mig. Och pappa och brorsan bar sedan upp mig nya badkar...
...och JA, det kom in i mitt badrum det! Annars så hade jag 30 dagars returgaranti ifall att... ;) Men det kom in, dock så behöver jag nog både köpa ett nytt klinkerram till under badet/vid röret. Samt att jag även behöver köpa någon form av fylla med till schampogrejer och sådant... men det kommer!... så småningom!! :)

Och ja, efter att pappa och brorsan hjälpte med uppbärningen samt montering utav badkaret, så bjöd jag dem, mamma och mormor på kebabpizza också! Jag ville betala det själv, som tack för hjälpen. Och valde just kebabpizza för det är snabbt och smidigt. Jag orkade inte tillaga mat själv. Jag visste att mamma skulle även en sväng till morfar på ålderdomshemmet, och självklart ska mormor också få vara med!

 

 

Men jag vill tacka pappa och brorsan för bärhjälp och montering. Och jag vill ännu mera tacka min pojkvän, som har pushat mig gång på gång med angående detta om badkaret!

För det har sedan innan varit en massa prat om att tvättmaskinen är (var) så bra att ha... Att badkar är allt för trångt inne i mitt lilla WC...

...att jag då själv tvivlat och inte heller orkat brytt mig själva badkaret då heller...

...att samtidigt J också har pushat och sagt gång på gång:

"Ja, men det finns små sittbadkar också! Det finns sådana som garanterat får plats där inne också! Men vill och känner du att du inte behöver ett badkar, så är det såklart inget måste!... Vad vill DU (jag) själv??"

 

Men ja, just p.g.a. översvämningen som en gång skedde här så tänkte jag ÄNTLIGEN: "Nej, nu jävlar ska tvättmaskinjäveln bort, och jag ska satsa på det dära efterlängtade badet! Med mina föräldrars hjälp, eller i SMYG med hjälp av J" XP

 

 

Jaja, jag har inte än testbadat i badkaret än här, men tänkte ta och göra det imorgon! Då blir det bad och ett glas rose med lite sprite i... mums och mys det! ;)

Och med tanke på sprite och rose, så är det just en till klunk sådan jag ska ta nu, och slappa och må allmänt gött här nu!

Mmm... och tänkte ta och dela med mig lite utav före och efter bilder med utav mitt LILLA WC också. Självklart har det med tvättmaskin och badkar att göra då. För sådant är ju halv intressant?
Jaja, när nedan kommer det lite bilder i alla fall ;)

Före och efter!
Men visar inte för mycket utav klinkerramen, för... är inte så snyggt ;) Är annars denna klinkerram jag tror jag ska in förköpa sedan: https://www.jula.se/catalog/bygg-och-farg/vatten-och-sanitet/avlopp/golvbrunnar-och-tillbehor/klinkerram-452345/#tab04
Mmm... detta här är också en förebild! Och ja, förutom nytt klinkerram. Så behövs även någon form av hylla till schampo och balsam och sådant, för det var liksom det jag använde tvättmaskinen främst till...nämligen att ha en massa grejer på den! ;)

 

 

 

Jaja, men hoppas att ni har en bra helg nu i alla fall! Sedan så tänkte jag höra utav mig under vecka som kommer här. Får se då om vad jag delar med mig utav då ;)

 

Men god natt och ha det gött till dess!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: